Dolar 32,6724
Euro 35,4122
Altın 2.504,42
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

İsmail Kartal ortalamasını yükseltti

Fenerbahçe’de 3. dönemini geride bırakan İsmail Kartal, takımının başında 57 maça çıktı. Deneyimli teknik adam, Süper Lig, UEFA Konferans Ligi ve Türkiye Kupası’nda toplam 45 galibiyet elde etti. Ligde 99 puan alarak 2.61 puan ortalaması yakalayan tecrübeli çalıştırıcı, kulüp tarihinin en başarılı performansına imza attı.

İsmail Kartal ortalamasını yükseltti
30 Mayıs 2024 07:26
20

Fenerbahçe’de 3. dönemini geride bırakan İsmail Kartal, takımının başında 57 maça çıktı. Deneyimli teknik adam, Süper Lig, UEFA Konferans Ligi ve Türkiye Kupası’nda toplam 45 galibiyet elde etti. Ligde 99 puan alarak 2.61 puan ortalaması yakalayan tecrübeli çalıştırıcı, kulüp tarihinin en başarılı performansına imza attı.

27 MAÇTA BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Fenerbahçe,birçok rekorla sezonu bitirdi. Deplasmanda mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, ligdeki tek yenilgisini ise Trabzonspor karşısında yaşamıştı. İkinci yarıdaki hiçbir maçı kaybetmeyen Fenerbahçe’nin 27 karşılaşmada bileği bükülmedi bu seriyle ligi noktaladı.

HÜCUMCULAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Sarı-lacivertlilerde hücum oyuncularının performansları geride bıraktığımı sezon ön plana çıktı. Edin Dzeko, rakip filelere 21 gol gönderdi ve 3 asist yaptı. Michy Batshuayi ise 27 karşılaşmada 12 gol kaydetti. İrfan Can Kahveci, 12 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski de 10’ar gole imza atarken; Dusan Tadic, sezonu 14 asist, Szymanski de 11 asistle kapattı.

33 OYUNCU FORMA GİYDİ

İsmail Kartal, bu sezon ligde 16’sı yabancı 17’si yerli toplam 33 oyuncuya forma şansı verdi. Takımın en deneyimlisi 38 yaşındaki Edin Dzeko olurken, 18 yaşındaki Yusuf Akçiçek de forma giyen en genç isimdi. Süper Lig’de 15 farklı futbolcu takımı adına gol kaydederken, tüm kulvarlarda 23 isim gol sevinci yaşadı. Öte yandan bu sezon 15 farklı milletten futbolcu sarı-lacivertli formayı terletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.