Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C
Per 31°C

iRhythm hissesi uyku apnesi teşhisi pazar araştırmalarında satın alma notunu koruyor

iRhythm hissesi uyku apnesi teşhisi pazar araştırmalarında satın alma notunu koruyor

iRhythm hissesi uyku apnesi teşhisi pazar araştırmalarında satın alma notunu koruyor
30 Mayıs 2024 00:29
16

BTIG analistleri iRhythm Technologies (NASDAQ:IRTC) için 132 $ hisse senedi fiyat hedefi ile Satın Al notunu teyit etti. Firmanın güveni kısmen iRhythm’in uyku apnesi teşhis pazarına attığı geçici adımlardan kaynaklanıyor.

Şirket şu anda, evde uyku testi (HST) süreci ve bu süreçteki potansiyel rolü hakkında daha fazla bilgi edinmek için kardiyologlar ve birinci basamak hekimleri de dahil olmak üzere mevcut müşterilerinden oluşan seçkin bir grupla bir pilot program yürütüyor.

iRhythm, doktorların HST’yi nasıl reçete edebileceğini, fayda sağlayabilecek hasta türlerini, reçete yazma davranışlarını ve obstrüktif uyku apnesi (OSA) teşhis sürecindeki iyileştirmeleri araştırıyor. Pilot uygulama, bağımsız bir tanı testi tesisi (IDTF) ile işbirliğini içeriyor, ancak henüz herhangi bir iRhythm ürününü entegre etmiyor.

İlk çeyrek kazanç çağrısı sırasında iRhythm, aritmi tespiti konusundaki uzmanlığını vurguladı ve evde uyku testi pazarıyla benzerliklere dikkat çekti. Ayrıca, hasta tabanlarının önemli bir kısmının, potansiyel olarak atriyal fibrilasyonu (AF) olanların %80’ine kadarının, OSA’dan da muzdarip olabileceğini belirttiler.

Analistler, evde uyku testi pazarını parçalı ve bozulmaya hazır olarak görüyor ve iRhythm’in ortaklıklardan hem iRhythm ürünlerini hem de IDTF değerlendirmelerini içeren kapsamlı bir teklif geliştirmeye kadar bir dizi strateji düşünebileceğini belirtiyor. Herhangi bir yeni test hizmetinin kapsam için belirli gereksinimleri karşılaması gerekeceğinden, geri ödeme açık bir soru olmaya devam etmektedir.

BTIG, uyku teşhis sektörünü iRhythm için heyecan verici bir fırsat olarak görüyor, ancak değerlendirme ilk aşamalarında olduğundan, en az birkaç yıl boyunca şirketin gelirine önemli ölçüde katkıda bulunacağını tahmin etmiyorlar. Firmanın iRhythm için tahmini değişmedi.

Reuters bu makaleye katkıda bulunmuştur.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.