Dolar 32,6140
Euro 35,3591
Altın 2.508,03
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Berghuis için Ajax’a resmi teklif yapıldı!

Beşiktaş, 32 yaşındaki Steven Berghuis için Hollanda kulübüne 2.5 milyon Euro+bonus teklif etti. Ajax ise 7 milyon Euro’da diretiyor. Öte yandan Hollandalı sağ kanat oyuncusunun Ajax kulübü ile sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek.

Berghuis için Ajax’a resmi teklif yapıldı!
30 Mayıs 2024 11:24
21

Beşiktaş bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken bir yandan da yıldız oyuncularla görüşüyor. Geçtiğimiz aylarda da gündeme gelen Ajax’ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis için Kartal’dan yeni bir hamle geldi.

Siyah- Beyazlılar’ın 32 yaşındaki yıldız oyuncu için Hollanda ekibine 2.5 milyon Euro+bonuslar içeren yeni bir teklif yaptığı öğrenildi.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Ajax’ın ise bu teklifi şimdilik kabul etmediği belirtildi. Hollandalılar, Berghuis için 7 milyon Euro istiyor. Beşiktaş’ın bu rakamı çok bulduğu ve pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Siyah- Beyazlılar’ın kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için en fazla 4 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği iddia edildi.

BU SEZON NE YAPTI?

2021 yılından beri Ajax forması giyen Berghuis, geride kalan sezonda 29 maçta 8 gol atarken 10 da asist yaptı. Hollanda Milli Takım formasını 42 defa terleten yıldız futbolcu sağ ve sol kanadın yanı sıra 10 numara pozisyonunda forma giyebiliyor.

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Berghuis için şimdiye kadar 19 milyon Euro bonservis ücreti ödendi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.