Dolar 32,6143
Euro 35,3843
Altın 2.503,60
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Alarko Holding pay geri alımı programı açıkladı

Alarko Holding pay geri alımı programı açıkladı

Alarko Holding pay geri alımı programı açıkladı
30 Mayıs 2024 10:07
37

Investing.com – Alarko Holding (ALARK), Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada geri alım programı başlatmaya karar verildiğini açıkladı.

Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada geri alım programının tüm paydaşların menfaatlerinin korunması ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla başlatılmasına karar verildiği bildirildi.

Alarko Holding’in geri alım programına ilişkin detaylar şu şekilde:

  • Pay geri alımı için ayrılabilecek azami fon tutarının iç kaynaklardan karşılanmak üzere 550.000.000 TL olacak
  • Pay geri alımına konu olabilecek azami pay tutarının 4.350.000 TL nominal değerli olarak belirledi
  • Pay geri alımı için öngörülen azami süre bir yıl olarak belirlendi

Pay geri alım programının ve program kapsamında yapılacak alımlar, ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların bilgisine sunulacak.

Kazançlı yatırımlar için doğru adres: InvestingPro. Şimdi %20’ye varan indirimden yararlanmak için KAZAN kodunu kullanın.

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

ALARK payında son durum

ALARK, son bir aylık periyotta yatay kalırken dün %0,75 oranında kısmi düşüşle günü 119,7 TL’den kapattı. Hisse, geçen ay 145,4 TL seviyesinde zirveye ulaştıktan sonra Nisan ayını %10 bandında düşüşle kapatmıştı.

Mayıs ayı geride kalırken ALARK payı, bu ay %2 bandında kısmi yükselişe sahipken yılbaşından bu yana %30 değer artışıyla devam ediyor.

InvestingPro’da ALARK payı için hesaplanan adil değer fiyatı ise 128,51 TL. Bu da hissenin güncel fiyatına göre yaklaşık %7,5 oranında iskontolu hareket ettiği öngörüsü anlamına geliyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.