Dolar 32,6146
Euro 35,3119
Altın 2.474,86
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Hakim Ziyech’ten Filistin’e destek: Bayrak ile sahaya çıktı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde 24. şampiyonluk coşkusu tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech, Filistin bayrağı ile sahaya çıkarak kutlamalara damga vurdu.

Hakim Ziyech’ten Filistin’e destek: Bayrak ile sahaya çıktı
28 Mayıs 2024 00:16
20

Süper Lig’in 38. ve son haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde lider olarak giren Galatasaray, Konyaspor deplasmanında önemli bir mücadele verdi.

Beraberliğin bile şampiyonluk için yeterli olacağı maçta, sarı-kırmızılılar Mauro Icardi’nin iki ve Berkan Kutlu’nun bir golüyle 3-1 galip geldi.

Bu zaferle puanını 102’ye çıkaran Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki farkı koruyarak sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Sahaya Filistin bayrağıyla çıktı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde şampiyonluk kutlamaları sürerken, sahneye çıkan sarı-kırmızılı futbolcu Hakim Ziyech’ten alkış alan bir hareket geldi.

Ziyech, 7 Ekim’den bu yana İsrail’in saldırıları altında olan Gazze’ye karşı sessiz kalmayarak sahaya Filistin bayrağıyla çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.