Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Sakla Beni’nin yıldızı Asude Kalebek’ten kilo itirafı: “Ben böyle mutluyum”

Son dönemin sevilen dizilerinden Sakla Beni’de Naz’a hayat veren Asude Kalebek, konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulundu.

Sakla Beni’nin yıldızı Asude Kalebek’ten kilo itirafı: “Ben böyle mutluyum”
27 Mayıs 2024 07:52
50

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak’la boşandıktan sonra hızlı bir şekilde kilo veren ve Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci, sunuculuğunu yaptığı Bambaşka Sohbetler programına son olarak Sakla Beni dizisindeki kızı Naz’a hayat veren Asude Kalebek’i konuk etti.

“Dipdiri olacak, zayıf olacak, fit olacak”

Cevda Düvenci, Asude Kalebek’i çok beğendiğini ve hayranı olduğunu söylerken aslında ona farkında olmadan kilo baskısı yaptıklarını söyledi. Düvenci, ”Biz aslında sana farkında olmadan dizi başladığında hemen böyle Asude biraz kilo mu versen?… Aslında ne kadar küstahça bir şey… Bize hep öyle öğretmişler ya başrol kadın dipdiri olacak, zayıf olacak, fit olacak… Sektör sana bunu öğretiyor. Biz de sevdiğimiz kişilerin en iyisini olmasını isteğimizden sınır ihlali yapıyoruz. Bunu fark ettiğim yer senin duruşun. Çünkü öyle küstah ve kaba olmayan bir yerden öyle güzel anlattın ki bize hikayeyi… ‘

“Her yerimi çok seviyorum”

Ben böyle çok mutluyum. Her yerimi çok seviyorum.’ dedim ki ah be Ceyda. Git otur beş saat evde bunu bir düşün.”

“Bu birilerine umut olacaksa beni mutlu eder”

Asude Kalebek ise bu konuşma sonrası ‘Biraz etli butlu başrol biri olarak ben böyleyim ve böyle kabul edildim. Bu birilerine umut olacaksa beni mutlu eder.’ dedi.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.