Dolar 32,5556
Euro 35,3022
Altın 2.466,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Bungie, Destiny 2 Hilecilerine Açtığı Davada Zafere Ulaştı

Önemli olan mesajı verebilmek

Bungie, Destiny 2 Hilecilerine Açtığı Davada Zafere Ulaştı
27 Mayıs 2024 15:26
53

Siteyi takip eden okuyucularımız bilir, Destiny 2 ve hile geliştiricisi AimJunkies arasındaki davayı bir süredir takip ediyorum. Davada ibre son dönemlerde Bungie yönüne dönmüştü. En sonunda resmi karar açıklandı ve AimJunkies’in Bungie’ye tazminat ödemesine karar verildi.

Bir süredir devam eden dava sürecinde hile geliştiricisi AimJunkies de Bungie’yi, “kendi bilgisayarlarına haksız şekilde erişmek” ile suçlamıştı. Bu suçlamaları mesnetsiz bulan mahkemeler AimJunkies’in açtığı karşı davayı düşürdü. Nihai sonuç ise Bungie lehine çıktı.

Bungie, tazminat olarak 63.210 dolar gibi oldukça düşük bir meblağ alacak. Fakat bu davanın bir çeşit “emsal” teşkil edeceğini de söylemek gerek. Bungie ayrıca daha önce iki farklı hile grubundan toplamda 32 milyon dolara yakın bir tazminat almayı başarmıştı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.