Dolar 32,6709
Euro 35,4022
Altın 2.507,97
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Fenerbahçe’nin yıldızlarından açıklama: “Hayal kırıklığı yaşadık”

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuları; Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Fred, ezeli rakip Galatasaray’a kaybedilen Süper Lig şampiyonluğunun ardından açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe’nin yıldızlarından açıklama: “Hayal kırıklığı yaşadık”
26 Mayıs 2024 23:06
37

Süper Lig’in 38. ve son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa ulaştı.

Sarı-kırmızılı takım 102 puanla ligde 24. kez mutlu sona ulaştı.

Geçen sezonu da şampiyon tamamlayan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Sahasında İstanbulspor’u 6-0 mağlup eden Fenerbahçe ise 99 puanla ligi ikinci sırada tamamladı.

Tamamlanan maçların ardından Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuları çarpıcı açıklamalara imza attı.

“99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık!”

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, şu sözleri sarf etti:

Şampiyon olamadığımız için büyük bir üzüntü duyuyoruz. 99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz.

Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı.

Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey.

“Bu gerçekten inanılmaz”

Sarı-lacivertlilerin bir diğer yıldızı Dusan Tadic ise şu ifadeleri kullandı:

99 puan aldık ama şampiyon olamadık. Bu gerçekten inanılmaz. Sezon öncesi biri ’99 puan alacaksınız ama şampiyon olamayacaksınız’ deseydi buna gülünürdü.

“Şampiyonluğu kaybetmek kolay değil”

Fenerbahçe orta sahasının vazgeçilmez futbolcusu Fred de şöyle konuştu:

Şampiyonluğu kaybetmek kolay değil, zor ama sezon içinde yaşadığımız zorluklar da oldu. Sakatlıklar, cezalar… Benim de haksız şekilde cezalı duruma düşürüldüğüm durum oldu. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Taraftarlardan özür diliyoruz. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapmalıyız. Kontratım devam ediyor. Tüm odağımla buraya ait hissediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.