Dolar 32,6140
Euro 35,3591
Altın 2.508,03
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Survivor All Star’da umulmadık ayrılık! ‘Gitmek istemezdim’ deyip yarışmaya veda etti

Kıyasıya rekabetin hız kesmeden devam ettiği Survivor All Star yarışmasında bu hafta elenen isim netlik kazandı. Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı Survivor All Star’da adaya veda eden yarışmacı Damla Can olarak açıklandı.

Survivor All Star’da umulmadık ayrılık! ‘Gitmek istemezdim’ deyip yarışmaya veda etti
25 Mayıs 2024 11:56
37

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Survivor All Star’da son düzlüğe gelindi ve büyük finale yalnızca sayılı günler kaldı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da potaya giren yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. Mavi takımdan Özgür, Batuhan, Damla Can ve kırmızı takımdan ise Nefise düelloda bir araya geldi.

Özgür, Batuhan ve Damla Can’ın aksine Nefise, ilk kez düelloya çıktı. Geride bıraktığımız hafta boyu düzenlenen 3 dokunulmazlıkta da kaybeden mavi takım olmuştu.

SURVİVOR ALL STAR’DAN ELENEN DAMLA CAN OLDU!

Düelloda ilk potadan çıkan Nefise, ikinci ise Batuhan oldu. Damla Can ile Özgür arasında eleme düellosu gerçekleşti. Özgür ile mücadele eden Damla Can veda eden son isim oldu.

Damla Can, Survivor All Star’dan ayrılırken şu açıklamada bulundu:

”Buradan gitmek istemezdim. Ama şu bir gerçek ki, altı sene sonra burada olmanın keyfi çok başkaydı. Rakiplerim çok güçlüydü. İnanılmaz bir takım var bu sene, şans benim yanında değildi. Kim elenirse elensin o kadar çok üzülecektim ki. Oynarken o kadar çok keyif aldım ki benim için unutulmaz bir andı. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İki hafta sonra onları İstanbul’da bekliyorum.”



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.