Dolar 32,7079
Euro 35,4532
Altın 2.495,74
BİST 10.918,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Tekirdağ’da yapılan uygulamalarda 51 kaçak göçmen yakalandı

Tekirdağ’ın Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerinde yapılan jandarma operasyonlarında, Afganistan ve Pakistan uyruklu toplam 51 kaçak göçmen yakalandı. Saray ilçesinde durdurulan minibüste 18, Marmaraereğlisi ilçesinde ise bir kamyonette 33 kaçak göçmen bulundu. Kaçak göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Tekirdağ’da yapılan uygulamalarda 51 kaçak göçmen yakalandı
24 Mayıs 2024 10:11
34

Tekirdağ’ın Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerinde jandarma ekiplerince yapılan uygulamalarda, 51 kaçak göçmen göçmen yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saray ve Marmaraereğlisi ilçelerinde kaçak göçmenlere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Saray ilçesi Safaalan Mahallesi’nde ekipler, durdurduğu şüpheli bir minibüste arama yaptı. Aramalarda Afganistan ve Pakistan uyruklu 18 kaçak göçmen yakalandı. Uygulamadan kaçan araç sürücüsünün yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Mahallesi’nde de yapılan uygulamada bir kamyonette Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalandı. Kamyonet sürücüsü M.K. ise gözaltına alındı.

Kaçak göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi. – TEKİRDAĞ

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.