Dolar 32,5588
Euro 35,3130
Altın 2.467,69
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Anker’in yeni kulaklığı daha önce görülmemiş bir özellikle geliyor

Anker, yeni Soundcore P30i kulaklık modelini piyasaya sürdü. 42dB aktif gürültü engelleme ve yerleşik kickstand özellikleri ile öne çıkan bu model, kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

Anker’in yeni kulaklığı daha önce görülmemiş bir özellikle geliyor
24 Mayıs 2024 14:37
51

Anker, yakın zamanda piyasaya sürdüğü Soundcore Sleep A20 kulaklıklarının ardından, şimdi de aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip Soundcore P30i kulaklıklarını tanıttı. Bu kulaklıklar, 50 dolar altında bir fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Şarj kutusunda bulunan dahili telefon standı, video izlemek için ekstra bir ekipmana ihtiyaç duymadan kullanım kolaylığı sağlıyor.

Soundcore P30i kulaklıklar, arka plan gürültüsünü 42 desibele kadar engelleyebiliyor ve gerektiğinde çevre seslerini duyabilmeniz için bir şeffaflık moduna sahip. Güçlü ses kalitesi sunan 10 mm sürücülerle donatılmış bu kulaklıklar, uzun pil ömrüyle de öne çıkıyor. Şarj kutusu ile birlikte ANC kapalıyken 45 saat, ANC açıkken ise 30 saat kullanım süresi sunuyor. Kulaklıkların kendisi ise tek bir şarjla 7 saat kullanılabiliyor.

Anker’in yeni kulaklığı daha önce görülmemiş bir özellikle geliyor

Dört mikrofonu sayesinde net çağrılar yapabilmenizi sağlayan P30i, Bluetooth 5.4 bağlantısıyla da stabil bir kullanım sunuyor. IP54 suya dayanıklılık derecesi ile bu kulaklıklar, spor yaparken veya hafif yağmur altında kullanıma uygun. Soundcore P30i, ABD’de sadece 50 dolar fiyatıyla satışa sunulmuş durumda. Amazon ve diğer perakendecilerden satın alınabiliyor.

Anker, uygun fiyatlı ve yenilikçi özelliklerle donatılmış bu kulaklık modeliyle, kullanıcılarına hem kaliteli ses deneyimi hem de pratik kullanım sunmayı hedefliyor. Soundcore P30i, günlük hayatın farklı alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir seçenek olarak öne çıkıyor. Fiyat ve performans açısından oldukça cazip olan bu kulaklıklar, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.