Dolar 32,6665
Euro 35,3998
Altın 2.500,60
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Robert Lewandowski’den Kylian Mbappe cevabı: Bizi korkutmuyor

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Robert Lewandowski, Real Madrid’e imza atması beklenen Kylian Mbappe için gelen soruya cevap verdi.

Robert Lewandowski’den Kylian Mbappe cevabı: Bizi korkutmuyor
22 Mayıs 2024 14:22
37

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Robert Lewandowski, İspanyol basınına bir röportaj verdi.

Mbappe sorusuna cevap

Lewandowski, Real Madrid’e imza atması beklenen Kylian Mbappe için gelen soruya da yanıt verdi. Polonyalı futbolcu, “Henüz resmi değil ancak gözüken Mbappe için tüm yollar Real Madrid’e çıkıyor. Bu sizi korkutuyor mu?” şeklinde gelen sorunun ardından, “Hayır. Tabii ki Mbappe inanılmaz bir oyuncu ve Real Madrid’e giderse çok güçlü bir takım olacaklar. Ama bizim mantalitemiz, bir takım olmak ve birlikte çalışmak olmalı. Böyle olursa onları yenebiliriz.” ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki futbolcu, gelecek sezon için ayrıca, “İlk maçtan ve ilk dakikadan itibaren kesinlikle hazır olmalıyız çünkü Real Madrid’in zamana ihtiyacı olacak, başlangıçta iyi oynamayacak ve puan kaybedeceklerdir. Biz de bundan faydalanmalıyız.” sözlerini sarf etti.

Geleceği için açıklama

Gelecek sezonla ilgili sözlerinin ardından kendi geleceği de sorulan Lewandowski, “Birçok şey hakkında birçok söylenti var. Benim aklımda sadece gelecek sezon Barcelona’da başlamak ve oyunumuzda bir adım daha ileri gitmek var. Söyleyebileceğim ve aklımda olan bu.” diye konuştu.

Barcelona’da geride kalan sezonda 48 maçta süre bulan Lewandowski, 25 gol attı ve 9 asist yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.