Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Fidelity, güncel Ether ETF başvurusunda staking planlarına yer vermedi

Fidelity, güncel Ether ETF başvurusunda staking planlarına yer vermedi

Fidelity, güncel Ether ETF başvurusunda staking planlarına yer vermedi
21 Mayıs 2024 16:50
111

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna sunulan S-1 güncellemesi, Fidelity’nin önerdiği spot borsa yatırım fonunda (ETF) Ether (ETH) varlıklarını stake etme planlarından vazgeçtiğini gösteriyor.

Önceki dosyalarda firma, “tröst varlıklarının bir kısmını bir veya daha fazla altyapı sağlayıcısına yatırmayı planladığını” söylemişti. Şimdi ise emanetçiler (custody şirketleri) ile tutulan Ether’in stake edilmeyeceğini açıkça belirtti.

Staking, bir blokzincirin işleyişini desteklemeye yardımcı olmak için belirli kripto para birimlerini belirli bir süre boyunca bir ödül karşılığında kilitleme sürecidir. Bu ödüller, kripto trader’ları arasında pasif gelir olarak kabul edilir.

Popüler staking hizmeti Lido’dan alınan veriler, Ether staking yıllık getirilerinin Salı günü itibarıyla yaklaşık yüzde 3 olduğunu gösteriyor.

CoinDesk, dün akşam Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) borsalardan Ether ETF’leri için yaptıkları 19b-4 başvurularını güncellemelerini istediğini ve Ether ETF’lerine dair ani bir ilerleme kaydedildiğini bildirdi.

Bu makale ilk olarak CoinDesk Türkiye üzerinde yayımlanmıştır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.