Dolar 33,0874
Euro 36,0340
Altın 2.600,40
BİST 11.162,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Survivor’da Mavi Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı

Survivor All Star’da haftanın son dokunulmazlık oyununda Mavi Takım, Kırmızı Takım’a karşı 12-7 galip geldi ve takım olarak pizza ödülü kazandı. Konseyde ise Nagihan Karadere’nin düelloda yarışamayacağı açıklandı ve Nagihan’ın itirazıyla ortalık gerildi. Nagihan’ın ısrarı üzerine yarışmaya devam etmesine izin verildi ve Nagihan haftanın en kötü performansıyla 3. eleme adayı oldu. Konseyde Hilmi Cem ve Nefise 3 oy aldı. Takım kaptanı olan Nefise, Hilmi Cem’i potaya sokarak son eleme adayını belirledi. Düellonun ilk turunda Nagihan ile Hilmi Cem, Özgür ile Merve eşleşti.

Survivor’da Mavi Takım Dokunulmazlık Oyununu Kazandı
20 Mayıs 2024 11:44
39

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Haftanın son Dokunulmazlık oyununda Mavi Takım, Kırmızı takıma karşı 12-7 galip geldi. Takım ödül olarak pizza yedi.

ORTALIK KARIŞTI

Acun Ilıcalı, konseyde Nagihan Karadere’nin düelloda yarışamayacağı için veda edeceğini açıkladı. Nagihan itiraz etti, ortalık bir anda gerildi.

Düeollosunun ertelenmesini isteyen Nagihan ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan restleşmeden sonra;

Nagihan’ın ısrarla yarışma istedi, Ilıcalı razı geldi. Nagihan haftanın en kötü performansı olarak 3.eleme adayı oldu.

SON ELEME ADAYI

Konseyde Hilmi Cem ve Nefise 3 oy aldı. Takım kaptanı olan Nefise de, doğal olarak Hilmi Cem’in potaya soktu. Son eleme adayı Hilmi Cem oldu.

Düellonun ilk turunda Nagihan ile Hilmi Cem, Özgür ile Merve eşleşti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.