Dolar 32,6146
Euro 35,3119
Altın 2.474,86
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

SUBÜ Geleneksel Okçuluk Puta Koşusu Düzenlendi

SUBÜ Geleneksel Türk Sporları Öğrenci Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda ‘Üniversitelerarası 2’nci Geleneksel Okçuluk Puta Koşusu’ düzenlendi. Koşuya 11 üniversiteden öğrenci katıldı ve dereceye giren takımlara ödüller verildi.

SUBÜ Geleneksel Okçuluk Puta Koşusu Düzenlendi
20 Mayıs 2024 18:40
48

SUBÜ Geleneksel Türk Sporları Öğrenci Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda ‘Üniversitelerarası 2’nci Geleneksel Okçuluk Puta Koşusu’ düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geleneksel Türk Sporları Öğrenci Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Spor Bilimleri Fakültesi ile Egzersiz ve Spor Bilimleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESBAM) desteği ile ‘Üniversitelerarası 2’nci Geleneksel Okçuluk Puta Koşusu” düzenlendi. Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen koşuya 11 üniversiteden öğrenci katıldı. Turnuvada Erkekler Takım Kategorisi’ni Sağlık Bilimleri Üniversitesi birinci, Yozgat Bozok Üniversitesi ikinci ve Bayburt Üniversitesi üçüncü olarak tamamladı.

Kadınlar Takım Kategorisi’nde Düzce Üniversitesi birinci olurken Sağlık Bilimleri Üniversitesi ikinci, Yozgat Bozok Üniversitesi ise üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara ödüllerini SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay takdim etti. Bireysel Erkekler Kategorisi’ni Bayburt Üniversitesi öğrencisi Necati Emanet ilk sırada tamamladı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencisi Muhammet Putum ikinci, Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Muhammed Ali Temel üçüncü sırayı aldı. Bireysel Kadınlar Kategorisi’nde Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Hatice Sena Küçük birinci oldu. Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencisi Hande Değirmenci ikincilik, Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencisi Ayşe Nur Yağcılar üçüncülük elde etti. – SAKARYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.