Dolar 32,6095
Euro 35,3551
Altın 2.474,92
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Çorum’da 100 metrelik bayrakla ‘fener alayı’ yürüyüşü

İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi. Yürüyüşte vatandaşlar 100 metrelik Türk bayrağı taşıdı.

Çorum’da 100 metrelik bayrakla ‘fener alayı’ yürüyüşü
20 Mayıs 2024 10:53
29
AA

Çorum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

etkinlikleri kapsamında İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesince düzenlenen etkinlikte Şehir Parkı’nda toplanan vatandaşlar, ellerinde meşalelerle Şehitlik Anıtı’na kadar yürüdü.

100 metrelik bayrak taşıdılar

Yürüyüşte vatandaşlar 100 metrelik Türk bayrağı taşıdı.

Belediye Başkanı İsmail Çizikci de ilçede milli ve dini bayramlar için vatandaşların milli ve manevi duygularını en yüksek seviyeye çıkaracak etkinlikler yapacaklarını kaydetti.

Şampiyon milli güreşçi Özmez’e karşılama töreni

Etkinlik kapsamında ayrıca, Yunanistan’da düzenlenen 15 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 62 kiloda Avrupa şampiyonluğu elde eden milli güreşçi Özdenur Özmez için de karşılama töreni düzenlendi.

Davul ve zurna eşliğinde, tezahüratlarla karşılanan Özmez’e Kaymakam Ramazan Polat ve Belediye Başkanı İsmail Çizikci çiçek verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.