Dolar 32,6470
Euro 35,3266
Altın 2.476,88
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Resmen açıklandı! İşte Di Maria’nın Beşiktaş’a transfer cevabı

Son dakika spor haberi: Süper Lig’in 37. haftasında Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüklerini ifade eden Yücel, Arjantinli yıldız Angel Di Maria’nın da listelerinde olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

Resmen açıklandı! İşte Di Maria’nın Beşiktaş’a transfer cevabı
19 Mayıs 2024 09:20
36

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar, teknik direktör ve transfer konusunda yoğun bir mesai harcıyor.

Takımın başına dünyaca ünlü bir ismi getirmeyi planlayan Kara-Kartal, Jose Mourinho’yu liste başı yaptı.

Kulübün yeni sezonki planlarına dair açıklamalarda bulunan Hüseyin Yücel, Mourinho ile görüşmelerde bulunduklarını ifade etti.

Yücel, “Yaklaşık 1 ay önce Mourinho ile ilk görüşmemizi yaptık. Akabinde görüşmemizi devam ettirdik. Geldiğimiz noktada biz teklifimizi yaptık. Şu an cevap bekliyoruz. Konuşuyoruz yani. Bütçeden ziyade fikir olarak Mourinho ile Beşiktaş’ın çok uyacağını düşünüyorum.”

“4-5 kez görüştük. Beşiktaş’ın bütçesinin ne olduğunu gayet iyi biliyor, bilmese görüşmelere devam etmezdi. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben. Başarı gelir gelmez onu kimse garanti edemez. Ne Mourinho edebilir ne de başkanımız ama elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

“DI MARIA İLE GÖRÜŞÜYORUZ”
Sabah’ta yer alan habere göre; Benfica’da forma giyen Angel Di Maria ile görüştüklerini açıklayan Hüseyin Yücel, “Angel Di Maria ile görüşüyoruz. İki hafta sonra Portekiz’de lig bitiyor. Tekliflere açık olduğunu söyledi” dedi.

36 yaşındaki oyuncu bu sezon 48 resmi maçta 17 gol ve 15 asistlik katkı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.