Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Hayati Sır, İsrail’in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran’a yıktıracaklar

Araştırmacı-Yazar Hayati Sır ile İsrail’in yayılmacı politikası, İslam aleminin Gazze’deki katliama sessizliği, komformist toplumların soykırıma kayıtsızlığı hakkında konuştuk.

Hayati Sır, İsrail’in Mescid-i Aksa planını anlattı: İran’a yıktıracaklar
19 Mayıs 2024 13:24
36

Filistinliler, bir asra varan süredir zulüm altında yaşıyor. Dönem dönem katliamlara varan zulüm, 7 Ekim’den bu yana tarihte benzeri görülmemiş bir soykırıma dönüştü.

Filistinli makamlar, Nekbe’den bu yana 134 bin Filistinli ve Arap’ın şehit edildiğini açıkladı. 7 Ekim’den bu yana ise şehit edilen Filistinli sayısı 35 bini geçti. Bunlardan en az 14 bin 944’ü çocuk…

İslam aleminin sessizliği karşısında, soykırıma karşı Batı’dan daha ciddi tepkiler yükseliyor. Amerika’da üniversite öğrencileri profesörleriyle kol kola yürüyüş düzenliyor, Avrupa’da da vatandaşlar kilometreleri bulan insan kalabalığıyla İsrail’e tepki gösteriyor. 

İsrail, işgalin “devletleştirildiği” 1948’den beri ilk kez yargılanıyor. Bu da, Güney Afrika’nın Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı davayla oldu. 

Başta ABD olmak üzere birçok devleti arkasına alan İsrail, her gün çocukları katlediyor, hastane bombalıyor, okulları vuruyor; Mescid-i Aksa’yı yıkmak istediklerini de hiç çekinmeden dile getirebiliyor. 

Peki, İslam alemi bu soykırım suçlarına neden bu kadar sessiz kaldı? Toplum olarak biz nerede yanlış yapıyoruz, kendimizle nasıl yüzleşeceğiz? İsrail’in vadedilmiş toprakları ele geçirme planı işliyor mu? Hangi devletler, hangi çıkarlar uğruna İsrail’i destekliyor? Mescid-i Aksa’yı bekleyen akıbet nedir? 

Tüm bu önemli soruları Araştırmacı-Yazar Hayati Sır’a sorduk. 

MESCİD-İ AKSA NEDEN ÖNEMLİ?

Mescid-i Aksa’nın Müslümanlara emanet olduğunu vurgulayan Sır, şunları söyledi:

“Mescid-i Aksa dediğimiz yerin aslı ‘Muallak Kayası’dır’. Aslında istenen Mescid-i Aksa’nın yıkılıp Muallak Kayası’nın getirilmesi. Çünkü tapınakları Muallak Kayası üzerindeydi. Onların kutsal gördüğü tapınakların içindeki altın odaya yılda bir kez kabalist hahamlar girebiliyordu. O tapınakların içinde Ahit Sandığı vardı. Ahit Sandığı Muallak Kayası’nın üstündeydi. Altın oda diye saydıkları kutsalın kutsalı olan odanın adı Dehbir Odası olarak geçer. Süleyman Tapınağı hiç ses çıkarılmadan yapıldı. Süleyman Tapınağı’na hiç demir sokulmadı ve sessiz bir şekilde yapıldı. Süleyman Tapınağı’nı taş yontucuları, demir ustaları ve dalgıçlar yani şeytanın ait olduğu cinler yaptı. Kutsalların kutsalının altın oda olmasının nedeni ise altının elektriği çok hızlı iletmesidir. Altın ölümsüzlüğü temsil eder ve görünmeyenler (cinler) altın üzerinden vuku bulur. Toparlayacak olursam, bütün bunları birleştirdiğimizde Mescid-i Aksa, Muallak Kayası dediğimiz zaman Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) Mirac’ı ile göklere açılan kapı olarak görülür. Onların kültüründe ise Muallak Kayası yani Mescid-i Aksa’nın altı cehennemin kapısı olarak görülür.

Mescid-i Aksa’yı yıkarlarsa yerine tapınak yapacaklar ve o tapınaktan boyutlar arası kapı ile bekledikleri Maşiah dedikleri zat-ı getirecekler. Hz. Adem dört unsurdan ibaretti ve ölümlüydü. Gelecek olan metalik olacak diyorlar. Göklerin kapısı bize kapanmaz ama onlar bu proje ile göklerin kapısını kapatmak istiyorlar. İnsanları esir almak istiyorlar.

Göklerin kapısı açık oldukça melekler akın akın gelir. Bu yüzden Mescid-i Aksa tüm dünya için aslında çok önemli ama bize emanet. İslam alemini test ettiler. Çocukları öldürüp medyada sergileyip Müslümanların tepkisini ölçtüler. Biz gördük ki İslam alemi sahipsizmiş. O görüntüler karşısında yer yerinden oynamalıydı.”

 

“ŞU ANDA BEKLİYORUZ, HEPİMİZ KALPLERİMİZDEN ÇIKACAĞIZ”

Karanlık arttıkça nur parlar. Kıyamet alametleri başlamışsa Kehf suresini okuyacaksınız hatta başını ve sonunu ezberleyeceksiniz. Kehf suresi uyanış başlıyor demektir. Biz hepimiz kalbimizden çıkacağız. Biz şu zamanda kalplerimizden çıkmak üzere bekliyoruz. Bu uyanış tüm dünyada başlıyor. Gazze bunun başlangıcıdır. Biz Gazze üzerinden tüm adaletsizliklere karşı gelebiliriz ve tüm dünyayı uyandırabiliriz. Ama İslam alemi uykuda.

ABD göz boyamak için dur diyor ama orada da maddi desteği en çok ABD veriyor. Gazze’yi yıkıp İsrail’e ait bir Filistin kurmak istiyorlar. Başına da Dahlan’ı getirecekler ve sonra “Filistin’i özgürleştirdik” diyecekler. Bu çok ters bir zihniyet. Tamamen Yahudi kontrollü bir Filistin istiyorlar. Dünyada şu an 50 bin çocuk kayıp. Peki nerede bu çocuklar? Niye aramıyoruz ya da niye peşine düşmüyoruz. Epstein adası skandalı ifşa oldu. Korkunç karanlık bir yapı var. Filistin’de onlarca çocuk katledildi, kaçırıldı. Tüm bunlar iç içe. Bu yapı Misyoner Koalisyonun bir parçasıdır.

Gazze’de katliam aylardır devam ediyor. Ama haberlerde göremiyoruz. Oradaki anneler müthiş bir mücadele veriyor. Buradaki anneler utansın. Herkes bir kendi ile yüzleşsin çünkü buraya da gelecekler.

“YENİ DÜNYA DÜZENİ ŞEYTANİDİR”

1 Dolar’ın üzerindeki işaretin kuantum göz olduğunu ve herkesi izlediğini vurgulayan Sır, şöyle devam etti:

Uydulardan bizim beynimizi çözemiyorlar, her şeyi alamıyorlar. Ama şimdi kuantum bilgisayar ve 5G ile beynimizdeki bütün elektriklenmeyi okuyacaklar. İşte bu yeni dünya düzeni. Şeytani düzen budur. İnsanın aşkla teması ortadan kaldırır. Aşk yok, temas yok, çocuk yok. Ne var? Dijital ekran.

Peygamber Efendimiz’in zamanındaki putlar cansız, hatta bazılarını kurabiye olarak yiyorlardı. Şimdi canlı put var. Bu puttur. Gençlik ellerinden bırakamıyor. Ve bu putu sen şekillendirmiyorsun, o seni şekillendiriyor. Artık yapay zeka senin bütün zaaflarını biliyor. Senin bütün zaaflarını işliyor. Sen orada yazarken parmak uçlarınla – ki herkesin parmağı mucizedir – senin öfken mi var hassasiyetin mi var kızdın mı sevdin mi hepsini kaydediyor. Demek ki senin zaaflarını biliyor yapay zeka. Buna nasıl dayanacaklar?

Nasıl kurtulacağız? Kapatacaksın. Ben hiç cep telefonu kullanmadım ve devletin önemli görevlerinde bulundum. Nasıl yaptım? Mazeret olmaz. Ya da ‘Geldim, gittim, beş dakika sonra oradayım.’

Yoldan çıkarız. Ne diyor, sırat-ı müstakim üzerine yılan gibi oturacağız diyor. Evet, bu yılan. Bu konuları 14 yıl önce yazdım ben.

“SİZE BEDAVA BİLGİ VERİLİYOR, BEDAVA OLAN ŞEYDEN KORKUN”

Mescid-i Aksa’nın yerine yapılacak tapınak üç üniteden oluşuyor. Saray var, yönetim merkezi var, bilim merkezi var. Tapınak bir ünite. Süleyman Tapınağı’nın yerine yapılacak tapınak nedir? Nereden öğreniyoruz bunları? Onların kitaplarından ve Osmanlı arşivlerinden öğreniyoruz. Arşivlerde bütün bilgiler Osmanlı arşivlerinde var. Niye yasak, niye inceleyemiyoruz?



“SIRAT-I MÜSTAKİMDEN ÇIKTIK”

Yurt dışındaki yürüyüşleri görünce gözlerim doluyor. Biz burada ne yapıyoruz? Bütün üniversiteler yürüyor ve profesörlerle yürüyor. Onlar yürürken bizde profesör bir beyefendi dedi ya, ‘Benim kızım için namus önemli değil’ diye. Onlar Gazze için yürüyor bizim üniversite açıklamamız bu. İki profesörü karşılaştırın. Biz sırat-ı müstakimden çıktık. Sırat-ı müstakime dijital put oturdu. Kapatın dijital putu. İşinizi yapın, kapatın. Burada yaşıyor herkes. Faydasını kullanın, zararını kapatın. Ama bu hipnozdur, sizi çeker…

Yapay zeka iki yılda verilerin yüzde 99’unu topladı. Bütün dilleri biliyor, bütün yüzleri biliyor. Biz çocuğumuzu bu canavarın karşısına oturtuyoruz. Anne ‘gözümün önünde’ diyor. Gözünün önünde değil ki o. Sokakta oynarsa gözünün önünde ama bu çok tehlikeli. Bu cinayet.

Dijital oruç tutacağız. Ramazanda cep telefonlarınızı açmayın. Dijital oruç tutmadan, biz insanlığı ayağa kaldıramayız. Dijital oruç şart. Açın Kur’an okuyun, toprağı ekin. Kendi yiyeceğinizi kendiniz ekin. Ata tohumu bulun. Bütün bunlar iç içe. Şu an savaşacak güç yok. Güç yok millette, beslenemiyor.

“İNSAN NESLİNE DÜŞMANLAR”

Yeryüzüne ve insan nesline düşmanlar. Çünkü cennette melekler secde etti ya bize, biri etmedi. Ben insanı bana secde ettireceğim dedi. Ben yeryüzü halifesiyim. Ben bir tek Cenab-ı Allah’a secde ederim. O diyor ki hayır bana secde ettireceğim. Ettiriyor. Neyle, bununla? (İnternet) Etmeyeceğiz.

Televizyon seyretme kardeşim. Koruyun kendinizi. Neslinizi koruyun. Bilgisayar oyunları oynamayın. Türkiye’de 44 milyon kişi bilgisayar oyunu oynuyor. Gazze’deki diyor ki: Siz bütün Müslüman alemi bize ekmek, su gönderemediniz, göndere göndere kefen gönderdiniz.

İSRAİL’İN YAYILMACI POLİTİKASI

Olmert, Mesih Koalisyonu’nun büyük İsrail’i kurmak için bölgesel savaş ilan ettireceğini söyledi. Büyük İsrail dediğimiz, Gazze’yi işgal etmiyor; İsrail bütün dünyayı işgal etmiş. Arkasında bütün Batı var.

İsrail, 1948’den bu yana 170 bin Filistinliyi öldürdü. Yayılmacı politikası hep vardı ama bu yıl finale getirecek. Mescid-i Aksa yıkılacak, tapınak yapılacak ve arz-ı mevud.

Tapınak Babil’e götürülüyor. Oradaki Babil Kralı, İsraillileri serbest bırakıyor. Ve Pers Kralı ikinci tapınağı yapıyor Yahudilere. 48’te İsrail kuruluyor. Tanıyan ülke İran. İran’la onun arasında bir şey yok. Senaryo. İran bütün devletlere bombayı atıyorum diye haber veriyor. Böyle savaş olur mu? Tevrat Yahudileri Partisi var İsrail’de. ‘O kadar mutlu oldum ki, İran füzeleri Mescid-i Aksa’nın üzerine inecekti’ diyor. Çünkü projelerden biri buydu. İsrail diyor ki: Mescid-i Aksa’yı indirirsem infial olur dünyada. Bunu kim yapsın? Kazara İran’ın attığı füze düşsün. Oyun çok büyük.

İsrail bölgesel savaş çıkaracak ve büyük İsrail’i kuracak. Herkesin tarihini iyi bilmesi, Mescid-i Aksa’nın önemini bilmesi lazım. Hepimizin kendini Mescid-i Aksa’nın muhafızı olması lazım.

“İNSANLAR ALLAH’TAN KORKACAĞINA ŞEYTANDAN KORKUYOR”

Masivadan uzak duracağız. Kur’an’a göre yaşayacağız. Dışında değil, içinde yaşayacağız. O gün geldiğinde Cenab-ı Allah bize yardım eder error verdiririz hepsine, yapay zekayı kitleriz. Biz güçlüyüz, bizde yeis yok. Cenab-ı Allah “Halis kullarım müstesna” diyor. Şeytandan niye korkacağız? Allah’tan korkacağına şeytandan korkuyor şimdi insanlar. Ben yeryüzü halifesiyim, şeytan bendeki sırrı bilmiyor ki. Kur’an benim kalbime emanet. Şeytanda kalp yok, nasıl bilecek benim sırrımı. Şeytan zavallı, çaresiz.

“GAZZE BİR TEST… MÜSLÜMAN ÜLKELER NEREDE?”

Yönetimlerden ses çıkmıyor. Gazze bir test. Baktılar ki ses yok. Çocuklar, masumlar sadece öldürülmüyor yakılıyor. Parçalanıyor. Organları dağıtılıyor. Bunun karşısında bir insan görür de ağlamaz mı? Burada hiç ses yok. 16 bin çocuk öldürüldü. Artık tarih ikiye ayrılacak: Gazze’den önce, Gazze’den sonra. Yüzlerdeki bütün makyajlar akmıştır. Davayı Lahey’de Güney Afrika açtı. Müslüman ülkeler nerede? Durmadan çalışacağız.

Diyorlar ki, ‘İncil bize İsrail’in yanında durun.’ Yahudilerin Hazreti İsa’yı çarmıha gerdiği bölümleri İncil’de yasakladılar, o bölüm yok diyorlar. Böyle bir yasak dünyanın hiçbir tarihinde olmadı, Naziler döneminde de olmadı. Naziler çocukları dizip öldürmedi, organlarını koparmadı. Bundan önce dünya tarihinde böyle bir vicdansızlık yok, suskunluk yok. Burada kötülük dayanışması var. İnsan neslinin şerefiyle oynuyorlar. O şerefle oynatmayız. Ben bunu korumakla hükümlüyüm. Bu, konforla yaşamakla korunmaz ki. Kısacık bir dünya hayatı için şerefimizi satar mıyız? Bu mümkün mü?

KAYNAK: HABER7 | ÖZEL
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.