Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? | DERBİ CANLI SKOR

Trendyol Süper Lig’in 37. haftası kritik bir derbi mücadelesine sahne olacak. 6 puan farkla ligde lider olan Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe’yi RAMS Park’ta ağırlayacak. Zorlu karşılaşmada sarı-kırmızılı takım minimum 1 puan alması halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Öte yandan Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu ligin son karşılaşmasına taşımak için kazanmak zorunda. Futbolseverler, ligin kaderini belirleyecek bu derbiyle ilgili yayın bilgilerini aratıyor. Peki, Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11’lerde kimler var? İşte Galatasaray – Fenerbahçe derbisine dair tüm merak edilenler…

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? | DERBİ CANLI SKOR
19 Mayıs 2024 12:09
45

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray’ın sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacağı maç bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi muhtemel 11’leri

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Barış, Mertens, Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Djiku, Fred, Mert Hakan, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Ligde 134. randevu

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde 133 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 52-37 üstünlük kurdu. Ligdeki 44 maç da beraberlikle sonuçlandı. Lig maçlarında sarı-lacivertliler 162, sarı-kırmızılılar ise 130 gol kaydetti.

Rekabette öne çıkan golcüler

Rekabette en fazla golü Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel attı. Sporel, Galatasaray’a karşı oynadığı 42 maçta toplam 27 kez rakip fileleri havalandırdı. Zeki Rıza Sporel’i, 24 golle yine bir Fenerbahçeli Alaattin Baydar izledi. Fenerbahçeli Lefter Küçükandonyadis’in 20, Galatasaraylı Metin Oktay’ın ise rekabette 19 golü bulunuyor. Bu arada, iki takımda da forma giyen Tanju Çolak’ın 14’ü Galatasaray, 8’i Fenerbahçe formasıyla olmak üzere rekabette toplam 22 golü var. Lig maçlarında ise Galatasaraylı Metin Oktay 9, Fenerbahçeli Aykut Kocaman 8 golle takımlarının en golcü isimleri oldu.

En az ve en çok seyircili maçlar

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki maçlarda en az seyirci, 17 Kasım 1922’deki karşılaşmaya geldi. İttihat Sahası’nda sağanak altında, hakem Fethi Tahsin Başaran’ın şemsiyeyle yönetmek zorunda kaldığı maçı, biletsiz 14 kişi izledi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 21 Eylül 2003’te yapılan lig maçını ise 70 bin 125 seyirci takip etti. Bu sayı, iki takım arasındaki bir maçı izleyen seyirci sayısında rekor olarak tarihe geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.