Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes: Son maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı!

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş sahasında Atakaş Hatayspor’la 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah-beyazlılarda Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu ve “Taraftarımızın önünde son maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı.” ifadelerini kullandı. | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes: Son maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı!
18 Mayıs 2024 22:06
52

Trendyol Süper Lig’in 37. hafta karşılaşmasında sahasında Atakaş Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta Gedson Fernandes, beraberlik sonrası konuştu.

İşte Portekizli yıldızın o sözleri:

Taraftarımızın önünde son maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı. Üzgünüz. Artık son bir finalimiz var, ona odaklanacağız. Attığım gole çok fazla sevinemedim. İyi bir gol attım ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Taraftarın önünde son maçı kazanmak isterdik, üzgünüz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.