Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Memleket Partisi’nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde beklediği sonucu alamayan ve geçtiğimiz günlerde küçülmeye gideceği açıklanan Memleket Partisi’nde genel merkez boşaltıldı. Partinin otobüsünün de logoları söküldü.

Memleket Partisi’nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
17 Mayıs 2024 12:54
34

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yüzde 0,17 oy alan Memleket Partisi küçülmeye gitti. Genel Başkanı Muharrem İnce’nin geçtiğimiz ay yaptığı duyurunun ardından adımlar atılmaya başlandı. 

GENEL MERKEZ BOŞALTILDI

17 Mayıs 2021‘de CHP’den ayrılan Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi, aradan geçen 3 yılın ardından 17 Mayıs 2024 tarihinde küçülme kararını uygulamaya başladı. İnce’nin geçtiğimiz ay yaptığı açıklama sonrası Memleket Partisi’nin Genel Merkez binası boşaltıldı. İnce’nin “bir otobüsle yollara çıkıyorum” dediği partinin otobüsünden de partinin logoları söküldüğü görüldü. 

‘KÜÇÜLECEĞİZ’ AÇIKLAMASI YAPILMIŞTI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, x hesabından seçimlere yönelik bir değerlendirme yazısı paylaşmıştı. Açıklamada Hazine’den yardım alamadıklarını söyleyen ince, “Sadece üyelerinin bağışları ile ayakta duran bir parti olarak masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. Zaten iletişim olanaklarının bu kadar arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluktur.” diye yazmıştı. Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlıklarını artıracağını vurgulayan ince, “Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayacağız. Gençlerle ve kadınlarla olan bağlarımızı güçlendireceğiz. Siyaset sahnesindeki varlığımızı güçlendirerek sürdüreceğiz.” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.