Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Manisa’da Engelli Vatandaşlar İçin Temsili Askerlik Eğlencesi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde engelli vatandaşlar için düzenlenen eğlence programında, 8 engelli genç bir günlük temsili askerlik yapacak. Programda, gençlere protokol üyeleri de eşlik etti.

Manisa’da Engelli Vatandaşlar İçin Temsili Askerlik Eğlencesi
16 Mayıs 2024 11:12
33

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bir günlük temsili askerlik yapacak 8 engelli vatandaşlar için eğlence programı düzenlendi.

Kırkağaç Engelliler Derneği tarafından dernek binasında gerçekleştirilen programda, engelli gençler çalınan müzik eşliğinde gönüllerince oynadı. Gençlere protokol üyeleri de eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Kırkağaç Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, “Temsili askerlik yapacak olan 8 engelli vatandaşımızın için asker eğlencesi düzenledik. Hepsi gönüllerince bir gün geçirdiler. Onların mutluluğu bizleri de çok mutlu etti. 8 engelli vatandaşımız için Manisa İl Jandarma Komutanlığında yemin töreni düzenlenecek” dedi.

Programa, Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Şakrak, İlçe Jandarma Komutanı Servet Çelenk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. – MANİSA

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.