Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Sıfır Atık projesine birincilik ödülü verildi

Emine Erdoğan’ın başlattığı ve üzerinde hassasiyetle durduğu Sıfır Atık projesi, Portekiz’de düzenlenen Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) tarafından birincilik ödülüne değer görüldü.

Sıfır Atık projesine birincilik ödülü verildi
15 Mayıs 2024 17:39
28

Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı Sıfır Atık projesi daha yeşil bir dünya hedefine oldukça katkı sağlıyor.

Emine Erdoğan’ın hassasiyetiyle bir dünya markası haline gelen Sıfır Atık projesi Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) tarafından birincilik ödülüne değer görüldü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ödülü adına aldı.

Özhaseki paylaştı

Portekiz’de düzenlenen ödül törenine katılan Özhaseki, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Özhaseki paylaşımında,

“Saygıdeğer @EmineErdogan Hanımefendi’nin yüksek çevre hassasiyeti ile tüm dünyada bir marka hâline gelen #SıfırAtık, Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) tarafından birincilik ödülüne değer görüldü.

Atıkların geri dönüşümünde ve iklim değişikliğiyle mücadelede öncü bir hareket hâline gelen “Sıfır Atık”ın AKDENİZ-PA Ödülünü; çevre projelerimizde bizleri her daim destekleyen Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ve Sıfır Atık’ın tüm dünyaya, 7’den 70’e tüm insanlara yayılmasını sağlayan Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi adına Dünya İklim Günü’nde aldık.

#OrtakEvimizDünyamızın yarınları için sadece ulusal değil küresel boyutta gayret gösterilmeli; çocuklarımızın daha sağlıklı, temiz ve yeşil bir dünyada yaşayabilmeleri için ertelemeden, üşenmeden, bahaneler üretmeden iklim değişikliğiyle mücadele etmeliyiz.

Bu kararlılıkla, tüm dünyanın örnek alıp saygı duyduğu #SıfırAtık Hareketimizi daha da büyütecek; sağlam ve güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz..”

ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.