Dolar 32,6146
Euro 35,3119
Altın 2.474,86
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Takım arkadaşı açıkladı! Hakim Ziyech’in yeni adresi…

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray’da son haftaların yükselen yıldızı olan Hakim Ziyech’in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Corendon Alanyaspor ve Yukatel Adana Demirspor maçlarında attığı gollerle takımını sırtlayan Faslı yıldızla ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar… (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Takım arkadaşı açıkladı! Hakim Ziyech’in yeni adresi…
29 Nisan 2024 14:54
43

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında sahasında EMS Yapı Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor.

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yaz transfer dönemi için çalışmaların hızlandıran sarı-kırmızılılarda merak edilen konulardan biri de Hakim Ziyech’in takımdaki geleceği…

Sezon öncesi kadrosunu önemli takviyelerle güçlendiren sarı-kırmızılıların en çok ses getiren transferlerinden biri de Ziyech olmuştu.

Cimbom, Chelsea forması giyen Faslı yıldızı bedelsiz olarak kiraladı.

Galatasaray’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada Sarı-kırmızılı ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray’daki kariyerine istediği başlangıcı yapamayan Hakim Ziyech, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kaldı.

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle de takımdan bir süre ayrı kalan Faslı yıldız, beklenen performansı sergileyemedi.

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ve 3-3 sona eren Manchester United maçında attığı 2 golle yıldızlaşarak adından söz ettiren tecrübeli futbolcu, son haftalarda attığı gollerle de dikkat çekti.

Ziyech, Corendon Alanyaspor ve Yukatel Adana Demirspor maçlarında attığı şık gollerle takımının şampiyonluk yolunda aldığı kritik zaferlere katkıda bulundu.

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yıldız futbolcuyla ilgili transfer söylentileri artmaya başladı.

Hakim Ziyech’in Fas Milli Takımı’ndan arkadaşı olan ve kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Wahda’da sürdüren Jawad El Yamiq, Arap basınından Arriyadiyah’a açıklamalarda bulundu.

“SALAH, HAKIMI VE ZIYECH’I İSTİYORLAR”

El Yamiq, Suudi Arabistan ekiplerinin Mohamed Salah, Achraf Hakimi ve Hakim Ziyech ile ilgilendiklerini açıkladı.

Faslı futbolcu, Arap kulüplerinin bu üç ismi ciddi meblağlar karşılığında transfer etmek istediklerini söyledi.

3 KULÜP İSTİYOR

Öte yandan üç Suudi Arabistan ekibinin Hakim Ziyech’e talip olduğu öğrenildi.

Al-Shabab’ın şubat ayında Faslı yıldıza 2.5 yıl için 37.5 milyon Euro teklif ettiği ancak geçmişte sağlık kontrolünde sorun yaşadığı gerekçesiyle transferin gerçekleşmediği yazıldı.

Hakim Ziyech, bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta forma giydi.

Faslı yıldız, 6 gol ve 4 asist kaydederek 10 gole direkt katkı sağladı.

31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 9.5 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.