Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Arka Sokaklar’a dönen dönene! 18 senelik diziye hafızalara kazınan isimler geliyor

Türk televizyon dünyasının en uzun ömürlü projelerinden biri olan Arka Sokaklar tarihinde sık rastlanmayan gelişme yaşandı. Şevket Çoruh’un hemen ardından Oya Akar da Arka Sokaklar projesine geri dönenler listesine adını yazdırdı.

Arka Sokaklar’a dönen dönene! 18 senelik diziye hafızalara kazınan isimler geliyor
28 Nisan 2024 16:37
31

Yayınlandığı her hafta heyecanın ardı arkasının kesilmediği Arka Sokaklar dizisinde ender görülen bir gelişme yaşandı. Zengin oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla uzun yıllardır ekranlarda varlık gösteren Arka Sokaklar’a sürpriz bir isim dönüyor. Bilindiği üzere çok yakın bir zaman önce Arka Sokaklar ailesine Şevket Çoruh’un tekrardan katılacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Bu gelişmenin hemen ardından Kanal D’de her Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar’ın eski isimlerinden biri olan Oya Akar’ın da geri döneceği izleyenlere resmen duyuruldu.

Uzun yıllar boyunca Kanal D’nin büyük bir beğeniyle seyredilen dizisi Arka Sokaklar’da üstlendiği ‘Komiser Selin Demirci’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Oya Akar’dan gelen haber seyirciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Bilindiği üzere Arka Sokaklar’la yıldızı parlayan Oya Akar geçmiş dönemde Küçük Ağa, Zeytin Tepesi, Kaçak, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Mavi Kelebekler, Doktorlar ve Şöhret gibi yapımlarda boy göstermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.