Dolar 32,7105
Euro 35,4592
Altın 2.494,82
BİST 10.909,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Sandık Kokusu Reha’nın gerçek eşini duyan şoke oldu! Meğer Defne Samyeli’nin…

Ünlü oyuncu Necip Memilli’nin özel hayatını mercek tutan izleyiciler, eşi ile ilgili şaşkınlık yaşıyor. 2020’de nikah masasına oturan Memilli’nin eşini görenlerin ise ağzı açık kalıyor.

Sandık Kokusu Reha’nın gerçek eşini duyan şoke oldu! Meğer Defne Samyeli’nin…
25 Nisan 2024 09:22
43

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Necip Memili oyunculuk kariyerine Yaprak Dökümü dizisinde başladı.

Necip Memili, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği, Yalan Dünya, Bedel, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dolunay ve Çukur gibi yapımlarda rol aldı.

43 yaşındaki ünlü oyuncu, 2020 yılında nikah masasına oturdu.

Uzun yıllardır birlikte olduğu isimle hayatını birleştiren Necip Memilli, bir de çocuk sahibi oldu.

2 yıllık evli olduğu ismi duyanlar ise şaşırdı.

Bakın Sandık Kokusu’nun Reha’sı aslında kiminle evli…

Necip Memili, bir süredir aşk yaşadığı Didem Dayıcıoğlu ile 2 yıl önce evlendi.

Ortaköy’de bir otelde gerçekleşen nikah törenine; çiftin yakın dostları Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Caner Cindoruk da katıldı.

Necip Memili’nin eşi Didem Dayıcıoğlu, dünyaca ünlü bir dergide mücevher ve saat editörü olarak çalışmasının yanı sıra, Defne Samyeli’nin de stil danışmanlığını üstleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.