Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 33°C
Per 31°C

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda Söğütspor zorlu maçı kazandı

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda ikinci hafta sonunda Söğütspor, Osmaneli Belediyespor’u 1-0 yenerek liderlik yarışında önemli bir galibiyet aldı.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda Söğütspor zorlu maçı kazandı
18 Nisan 2024 11:27
28

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda ikinci hafta geride kalırken zorlu maçı Söğütspor kazandı.

Bilecik 1. Amatör Lig’de A ve B gruplarında ilk üç sırada bitiren takımlar şampiyonluk yarışı için Play-Off Grubu’nda geçtiğimiz hafta kıyasıya bir mücadele başlamıştı. Play-Off Grubu’nda ilk haftada Vitraspor kendi evinde 1308 Osmaneli Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Söğütspor, İçköyspor’u 6-1 yendi. Gölpazarı Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirliğispor arasında oynanan maç 87 dakikasında 3-3 iken yarıda kaldı. Bu maçı Gölpazarı Belediyespor hükmen 3-0 kazandı.

Zorlu maçı Söğütspor kazandı

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ikinci haftasında şampiyon adayı gösterilen iki takım karşı karşıya geldi. Osmaneli İlçe Stadı’ndan 1308 Osmaneli Belediyespor ile Söğütspor karşı karşıya geldiğini maçı Söğütspor 1-0 kazarak, ikide iki yaptı. Gölpazarı Belediyespor ilk hafta aldığı hükmen galibiyet sonrası İçköyspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönünce o da puanını 6’ya çıkardı. Vitraspor, Osmaneli Gençlerbirliğispor karşısında deplasmanda 4-0 kazanarak, rahat bir 3 puan aldı. Bu sonuçlar sonrası Söğütspor ve Gölpazı Belediyespor 6’şar puanla ligde liderliği paylaşırken, Vitraspor, 1308 Osmaneli Belediyespor 3’er puanda 3 ve 4’üncü sırayı paylaştı. Ligde henüz puanı olmayan İçköyspor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor 5 ve 6’ncı sırayı paylaştı.

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nun 3’üncü haftasında İçköyspor-1308 Osmaneli Belediyespor, Gölpazarı Belediyespor-Vitraspor ve Söğütspor-Osmaneli Gençlerbirliğispor karşı karşıya gelecek. – BİLECİK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.