Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Acun Ilıcalı’nın yeni hedefi Yusuf Yazıcı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.

Acun Ilıcalı’nın yeni hedefi Yusuf Yazıcı
30 Mart 2024 14:36
31

Hull City, Türk milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın transferi konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibi, Ligue 1 takımlarından Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş’ın da ilgisini çeken 27 yaşındaki oyuncu, Avrupa’da kariyerine devam etmek istediğini siyah-beyazlı yetkililere bildirdi.

Yusuf Yazıcı, Avrupa futbolunda yeteneklerini sergilemek için bir fırsat ararken, Hull City’nin bu isteğine olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Özellikle İngiltere’de yükselen bir kulüp olan Hull City, Yusuf’un tecrübesinden ve yeteneklerinden faydalanmak istiyor.

36 maçta 10 gol 3 asist

Lille ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Yusuf Yazıcı, bu sezon Fransız ekibinde önemli bir performans sergiledi. 36 maçta forma giyen genç oyuncu, fileleri 10 kez havalandırırken, takım arkadaşlarına da 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Bu gelişmelerle birlikte, Yusuf Yazıcı’nın transfer süreci futbol kamuoyunun da dikkatini çekiyor. Hem Türkiye’de hem de yurtdışında futbolseverler, Yusuf’un yeni durağının neresi olacağını merakla bekliyor.

Hull City’nin bu transferdeki kararlılığı ve Yusuf’un Avrupa’daki kariyerindeki yeni durağı belirleme süreci futbol dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.