Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar’a dönecek mi? Bakın ayrılık sebebi neymiş…

Arka Sokaklar’da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, Arka Sokaklar’a neden veda ettiğini açıkladı.

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar’a dönecek mi? Bakın ayrılık sebebi neymiş…
28 Mart 2024 13:36
39

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh geçtiğimiz yıl diziden ayrılmıştı.

2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar’ın Mesut’u olarak hafızalara kazınan Şevket Çoruh geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda diziden neden ayrıldığını anlattı.

Mehmet Demirkol’un YouTube programına konuk olan Şevket Çoruh, kendi isteğiyle ayrılık kararı aldığını açıkladı.

Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım isimli dizide rol alan Şevket Çoruh bu açıklamasıyla gündem oldu.

Çoruh, “16 sene çok büyük. Haftanın 5-6 günü çekiyorduk. Zor bir tempoydu. Hedeflerim vardı. Tiyatroyu açma hedefim vardı.” dedi.

Arka Sokaklar’a dönecek mi?

Mehmet Demirkol, Şevket Çoruh’a “Dönüş olur mu?” diye sorunca ünlü oyuncu “Yok borçlarım bitti çünkü tiyatroyu ödedim çok sıkıntılıydı hakikaten faizler de çok yüksek, aman devam et durumu vardı. Ben de herkes de yoruldu. Tiyatroya daha çok zaman ayırmak gerekiyordu” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.