Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocuklara yönelik projeleri hayata geçirecek

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların daha iyi eğitim görebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için modern sosyal tesisler yapacaklarını açıkladı. Çocuk Köyü Projesi, Çocuk Trafik Eğitim Park Projesi ve Mola Evi Projesi gibi projelerle çocukların yüzünü güldürmeyi ve hemşerilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocuklara yönelik projeleri hayata geçirecek
24 Mart 2024 13:10
19

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocuklara yönelik projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, belediye desteği ile çocukların geleceğine yatırım yapıldığını belirtti.

Çocukların daha iyi eğitim görebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için modern sosyal tesisler yaptıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

“Özellikle yeni dönemde beni en heyecanlandıran projelerimden birisi olan Çocuk Köyü Projesi. Çünkü çocuk demek, aile demektir. Aile, demek gelecek ve milletin devamlılığı demektir. Milletin devamlılığı da güçlü bir ülke demektir. Güçlü ve büyük bir Türkiye’nin temellerini aile oluşturmaktadır. O zaman aile, geleceğimiz, evlatlarımız ve çocuklarımız için bu projeleri yapmamız lazımdır. Ayrıca Çocuk Trafik Eğitim Park Projesini de çocuklarımız için hayata geçireceğiz. Özel çocuklar için ise Mola Evi Projesini ilçemize kazandıracağız. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve hemşerilerimin hayatlarını kolaylaştırmak için.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.