Dolar 32,7177
Euro 35,4190
Altın 2.503,08
BİST 10.824,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesi…

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü. Mücadeleden daha çok maçın ardından yaşanan olaylar konuşulurken, sarı-lacivertlilerden sahaya giren taraftara yumruk atan Osayi Samuel’le ilgili flaş bir karar alındı. İşte detaylar… | Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)

TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesi…
18 Mart 2024 12:52
27

Trendyol Süper Ligin 30’uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşı karşıya geldiği Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 13’üncü ve 45+4’üncü dakikalarda Fred ile 87’nci dakikada Batshuayi kaydetti.

Ev sahibinin golleri ise 63’üncü dakikada Bardhi ve 78’inci dakikada penaltıdan Trezeguet’den geldi.

Öte yandan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları devam ederken, sarı lacivertlilerde Osayi-Samuel ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe forması ile 4’üncü sezonunu geçiren ve başarılı performansıyla taraftarın en çok sevdiği isimlerden biri olan Bright Osayi-Samuel, her maç üzerine koymaya devam ediyor.

Öte yandan başarılı oyuncu, Fenerbahçe’deki geleceği hakkında nihai kararını verdi.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL YENİ SÖZLEŞME İMZALIYOR

Ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’de bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor.

İç transfere yönelen Kanarya’da Osayi-Samuel için sıcak bir gelişme yaşandı.

Akşam’ın Nijerya basınından derlediği habere göre; Osayi-Samuel, Fenerbahçe ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

FENERBAHÇE’DE 9 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİNE ULAŞTI

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi Queens Park Rangers’tan o dönem güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan oyuncuyu 508 bin Euro karşılığında transfer etmişti.

Nijeryalı oyuncunun güncel piyasa değeri şu an 8.5 milyon Euro olarak gösterilirken, sarı-lacivertlilerde ise en yüksek 9 milyon Euro piyasa değerini görmüştü.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Bright-Osayi Samuel, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 128 maça çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 11 asist üreterek skora etki etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.