Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Galatasaray’da Yusuf Yazıcı gelişmesi! Korkutan talipler var

Galatasaray’da sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Lille sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı ile prensipte anlaştı. Yıldız futbolcunun taliplerinin artması sarı kırmızılı takımı endişelendirdi.

Galatasaray’da Yusuf Yazıcı gelişmesi! Korkutan talipler var
16 Mart 2024 13:58
42

Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun planlarını da yapmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takım son olarak Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’yı gündemine aldı. Milli oyuncu ile yaz transfer dönemi için görüşme yapan sportif A.Ş. başkan vekili Erden Timur, prensipte anlaşma sağladı.

Bununla birlikte Galatasaray’daki yönetim belirsizliği Yusuf Yazıcı’nın transferinin de sekteye uğramasına sebep olabilir. Sarı kırmızılılarda yönetim ıslak imzayı seçim sonrasına bırakmak istiyor. Dursun Özbek’in yeniden seçimi kazanması halinde Yusuf Yazıcı ile resmi imzalar atılacak.

G.SARAY’I KORKUTAN TALİPLER

Öte yandan Galatasaray’ın prensipte anlaştığı oyuncu ile İtalya’nın dev kulübünün ilgilendiği belirtildi. Corriere dello Sport’a göre Napoli, Yusuf Yazıcı için devreye girdi. Milli oyuncunun önceliği sarı kırmızılılar olsa da önemli tekliflerin aklını çelebileceği ifade edildi.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

27 yaşındaki 10 numara 2019 yılında 18.50 milyon euroya Lille’in yolunu tutmuştu. 2022’de yarım sezon CSKA Moskova’ya, 22-23 sezonunda ise Trabzonspor’a kiralanan Yusuf, bu sezon Lille etkili bir performans ortaya koydu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Fransız ekibiyle toplamda 36 maça çıktı ve 10 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.