Dolar 32,6140
Euro 35,4046
Altın 2.506,72
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

CS Disco 20 milyon dolarlık hisse geri alımına izin verdi

CS Disco 20 milyon dolarlık hisse geri alımına izin verdi

CS Disco 20 milyon dolarlık hisse geri alımına izin verdi
15 Mart 2024 00:53
13

AUSTIN – Bir hukuk teknolojisi şirketi olan CS Disco, Inc. (NYSE:LAW), bugün Yönetim Kurulu’nun bir hisse geri alım programını onayladığını ve şirkete 20 milyon dolara kadar adi hisse senedini geri alma konusunda yeşil ışık yaktığını duyurdu.

CEO Scott Hill’e göre bu girişim, şirketin hisselerinin şu anda değerinin altında olduğuna dair inancından kaynaklanıyor. Hill, geri alım programının şirketin sermayesinin stratejik bir kullanımını temsil ettiğini ve hissedar değerini artırmaya olan bağlılığını gösterdiğini belirtti.

Hisselerin geri alımı, mevcut hisse senedi fiyatları, piyasa koşulları ve diğer ekonomik göstergeler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlı olarak fırsatçı bir temelde gerçekleştirilecektir.

Şirket, bu geri alımları açık piyasa alımları yoluyla veya şirketlerin içeriden öğrenenlerin ticareti yasaları veya kendi koyduğu ticaret yasağı dönemleri nedeniyle bunu yapmalarının engellenebileceği zamanlarda hisseleri geri satın almalarına olanak tanıyan bir Kural 10b5-1 ticaret planı aracılığıyla gerçekleştirebilir.

Programın belirli bir bitiş tarihi olmadığını ve CS Disco’nun belirli sayıda hisse satın almasını taahhüt etmediğini belirtmek önemlidir. Şirket, geri alım planını kendi takdirine göre herhangi bir zamanda duraklatma veya sonlandırma esnekliğini elinde tutmaktadır.

Merkezi Austin, Teksas’ta bulunan CS Disco, hukuk departmanları, hukuk firmaları, yasal hizmet sağlayıcıları ve devlet kurumları için operasyonları kolaylaştırmak üzere tasarlanmış bulut tabanlı, yapay zeka destekli yasal çözümler sağlama konusunda uzmanlaşmıştır.

Ürün paketleri, yasal bekletme, yasal talep, ediscovery, yasal belge inceleme ve vaka yönetimi görevlerine yardımcı olarak yasal konularla ilgili kurumsal verilerin işlenmesini kolaylaştırır.

Geri alım programı şirketin sermaye tahsis stratejisinin bir parçasıdır ve CS Disco, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır. ‘in basın açıklamasına dayanmaktadır. Şirketin hisse geri alımını ilerletme kararı, hisselerinin gerçek değerine olan güvenini ve sermayeyi hissedarlarına fayda sağlayacak şekilde yönetme taahhüdünü yansıtmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.