Dolar 32,6948
Euro 35,4503
Altın 2.493,75
BİST 10.854,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ – Osayi-Samuel için çılgın teklif! Bunu kimse beklemiyordu

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Lig ve Avrupa’da yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe’de gösterdiği performansla dikkat çeken Bright Osayi-Samuel ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz ekibinin Nijeryalı futbolcu için sarı-lacivertli kulübe dev bir teklif yapacağı iddia edildi. İşte o rakam… (FB spor haberi)

FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ – Osayi-Samuel için çılgın teklif! Bunu kimse beklemiyordu
14 Mart 2024 09:20
47

Trendyol Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren, UEFA Konferans Ligi’nde de çeyrek finale bir maç uzaklıkta olan Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Ligde son şampiyonluğunu 2014 yılında yaşayan ve sezonu zirvede noktalayarak hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminin en dikkat çeken takımlarından biri olmuştu.

Sarı-lacivertliler, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred, Sebastian Szymanski ve Cengiz Ünder gibi birçok yıldızı renklerine bağlayarak rakiplerine gözdağı vermişti.

Yeni transferleriyle sezona bomba gibi bir giriş yapan Kanarya, ara transfer döneminin de en hızlı takımlarından biri olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe, kış transfer döneminde Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi.

Lig ve Avrupa’da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe’de yapılan takviyelerle birlikte bazı oyuncuların performansındaki yükselişler de camiayı memnun etti.

Sarı-lacivertlilerde bu sezon etkili performans sergileyen oyunculardan biri de Bright Osayi-Samuel oldu.

Ülkesi Nijerya ile Afrika Kupası’nı kazanma başarısını gösteren yıldız futbolcu, sarı-lacivertli formayla olan performansıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe’deki istikrarlı oyununu sürdüren Osayi-Samuel ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

LEEDS UNITED TALİP OLDU

İngiliz basınında yer alan ve Habertürk’ün derlediği habere göre; Championship ekibi Leeds United, Bright-Osayi Samuel’i istiyor.

7 MİLYON POUND ÖDENECEK

Haberde; Leeds’in 26 yaşındaki oyuncu için 7 milyon poundluk bir teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı vurgulandı.

Leeds United bu sezon Championship’te zirvenin 3 puan gerisinde 79 puanla şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Bright Osayi-Samuel bu sezon Fenerbahçe formasıyla 28 maça çıktı. Nijeryalı futbolcu, 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Osayi’nin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeriyse 8.5 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.