Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Camia birleşirse şampiyon oluruz

Beşiktaş’ın futboldan sorumlu yöneticisi Feyyaz Uçar, “Geçmişte yapılanlardan ders çıkarıp önümüze bakacağız. Güzel bir Beşiktaş için çok daha güzel bir yolda yürüyeceğiz. Birlik beraberlik olmadan hiçbir şeyi başarmak mümkün değil. Camialar birleşince şampiyon oluyor. Biz de umarım bileşiriz” dedi.

Camia birleşirse şampiyon oluruz
11 Mart 2024 07:26
30

İkinci Başkan Hüseyin Yücel, “Beşiktaş’ta çok güzel işlerin olduğunu şu an görüyoruz, başkanımızın önderliğinde… Azıcık sabır, çok güzel şeyler olacak. Muci’de ve Musrati’de olduğu gibi çok güzel günler bizleri bekliyor. Yeter ki biraz sabredelim ve kenetlenelim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.