Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

flyExclusive ekler Challenger 350 fraksiyonel filoya

flyExclusive ekler Challenger 350 fraksiyonel filoya

flyExclusive ekler Challenger 350 fraksiyonel filoya
7 Mart 2024 02:08
55

KINSTON, N.C. – Özel jet deneyimleri operatörü flyExclusive, bugün yaptığı açıklamada, yeni bir Challenger 350 süper orta boy uçağın eklenmesiyle kısmi sahiplik programını genişlettiğini duyurdu. Bu jet, önümüzdeki iki yıl içinde filoya dahil edilecek 20 adede kadar Challenger 350 serisinin ilki olacak.

Yeni satın alınan uçak 3200 deniz mili menzile sahip ve kesintisiz ülkeler arası uçuşlar sunuyor. Sekiz yolcu kapasiteli uçak 6 feet yüksekliğinde ve 7 feet 2 inç genişliğinde geniş bir kabin sunuyor. Kabin ayrıca tam bir mutfak içerir ve WiFi özelliklidir. Daha fazla rahatlık için uçak, 106 büyük çantaya kadar tutabilen 15 fit küp bagaj kapasitesine sahiptir.

CEO ve kurucu Jim Segrave, müşterilerin düz zeminli kabinde ayakta durma ve hareket etme, uçuşlar sırasında çalışma veya uçakta hazırlanan yemeklerin tadını çıkarma becerisini takdir edeceklerini belirterek jetin genişliğini ve olanaklarını vurguladı.

Challenger 350 jetlerindeki hisseler 50 ila 200 saat arasında değişen artışlarla satın alınabilir. Bu ekleme, flyExclusive’in filosunu modernize etme ve fraksiyonel programını genişletme konusundaki stratejik odağıyla uyumludur. Bu stratejiyi desteklemek üzere Drake Sneed Şubat ayında Fraksiyonel Satışlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandı.

100’ün üzerinde hafif ve ağır jetten oluşan bir filoyu yöneten şirket, müşteri deneyiminin tüm yönleri üzerinde kontrol sağlıyor. flyExclusive, Kinston, Kuzey Carolina’daki genel merkezinden şirket içi bakım ve revizyon hizmetleri sağlıyor.

Bu duyuru, flyExclusive’in filosunun potansiyel genişlemesine ilişkin ileriye dönük ifadeler içermektedir ve gelecekteki olayları ve sonuçları önemli ölçüde etkileyebilecek risklere ve belirsizliklere tabi olan mevcut beklentilere dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.