Dolar 32,6095
Euro 35,3551
Altın 2.474,92
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Fisker dijital dönüşüm için yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı atadı

Fisker dijital dönüşüm için yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı atadı

Fisker dijital dönüşüm için yeni Kıdemli Başkan Yardımcısı atadı
7 Mart 2024 00:45
20

LOS ANGELES – Elektrikli araç inovasyonlarıyla tanınan Fisker Inc. (NYSE: FSR), Saydulu Kolasani’nin Kurumsal, Dijital Operasyonlar ve Dönüşümden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Dijital dönüşüm ve BT liderliği alanlarında yirmi yılı aşkın deneyime sahip olan Kolasani, doğrudan Fisker Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Henrik Fisker’e rapor verecek.

Kolasani yeni görevinde şirketin teknoloji altyapısını, siber güvenliğini, dijital platformlarını, kurumsal sistemlerini ve mimarisini denetlemekle görevlendirildi. Kolasani ayrıca Ürün Yönetimi, Program Yönetim Ofisi (PMO) ve kurumsal dijital ve teknoloji stratejisi de dahil olmak üzere şirketin veri ve operasyonlarından da sorumlu olacak.

Henrik Fisker, Kolasani’nin atanmasından duyduğu heyecanı dile getirerek, engin deneyim ve kabiliyetinin Fisker’in bir sonraki büyüme aşaması için hayati önem taşıdığını belirtti. Fisker, Kolasani’nin şirketin yeniliklerini ve teknolojilerini geliştirmenin yanı sıra araçlarındaki yazılım yeteneklerini artırma ve iş operasyonlarını kolaylaştırma konusundaki potansiyel katkısından övgüyle söz etti.

Kolasani’nin kariyerinde Nu Skin, Ingram Micro, T-Mobile ve Epson’da önemli görevler yer alıyor. Dijital inovasyona liderlik etme ve büyük ölçekli kurumsal dönüşüm girişimlerine öncülük etme konusundaki uzmanlığının Fisker’in operasyon optimizasyonuna, platform ölçeklenebilirliğine, müşteri deneyiminin geliştirilmesine ve gelir artışına katkıda bulunması bekleniyor.

Fisker şu anda ABD, Kanada ve Avrupa’da mevcut olan tamamen elektrikli Ocean SUV’un teslimat aşamasında. Ocean SUV, sınıfının en uzunu olan 360 mile kadar EPA menziline sahiptir ve düşük karbon ayak izi, geri dönüştürülmüş ve biyo-bazlı malzemelerin kapsamlı kullanımı, karbon-nötr bir tesiste üretim ve çatı güneş panellerinin entegrasyonu özelliklerine sahiptir.

Bu duyuru Fisker Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve şirketin en son yönetim ekibi ilavesi hakkında bilgi vermeyi amaçlamaktadır. Sunulan bilgiler gerçeklere dayanmakta olup, herhangi bir iddiayı desteklememektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.