Dolar 32,6496
Euro 35,4031
Altın 2.507,92
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Vaccinex CFO’su Scott Royer emekliye ayrılıyor, yerine Jill Sanchez geliyor

Vaccinex CFO’su Scott Royer emekliye ayrılıyor, yerine Jill Sanchez geliyor

Vaccinex CFO’su Scott Royer emekliye ayrılıyor, yerine Jill Sanchez geliyor
5 Mart 2024 01:09
32

Vaccinex Inc. (NASDAQ: VCNX) bugün yaptığı açıklamada şirketin Finans Direktörü Scott E. Royer’in 14 Mart 2024 tarihinde emekli olacağını duyurdu. Royer’in ayrılışı planlanmış bir emekliliğin parçasıdır ve Vaccinex’in faaliyetleri, politikaları veya finansal uygulamaları ile ilgili herhangi bir anlaşmazlıktan kaynaklanmamaktadır. Royer’in Baş Finans Sorumlusu ve Baş Muhasebe Sorumlusu görevleri de emekliliğiyle birlikte sona erecektir.

Royer’in emekliliğinin ardından, halen şirketin Kontrolörü olarak görev yapan Jill Sanchez, Geçici Mali İşler Müdürü olarak görevi devralacak. 52 yaşındaki Sanchez, Yeminli Mali Müşavirdir (CPA) ve sekiz yıldır Vaccinex’te çalışmaktadır. Ocak 2019’dan bu yana Kontrolör olarak görev yapan Sanchez, şirkete adanmış ve etkin hizmetleriyle tanınıyor. Bu geçiş Vaccinex’in halefiyet planının bir parçası olarak gerçekleşti.

Şirket, Sanchez ile herhangi bir Vaccinex yöneticisi veya icra memuru arasında ailevi bir bağ bulunmadığını belirtti. Ayrıca, Sanchez ile atamasıyla ilgili başka herhangi bir kişi arasında herhangi bir düzenleme veya anlaşma bulunmamaktadır. Sanchez ve yakın aile üyeleri Vaccinex ile herhangi bir raporlanabilir işlemde yer almamıştır ve SEC düzenlemeleri kapsamında açıklama gerektirecek herhangi bir işlem önerisi de bulunmamaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.