Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Boşanma Davasında Bilirkişi Raporu: Polen Atay’ın Boynundaki İzlerin Nedeni Belirlenemedi

İstanbul’da iş adamı Can Atay’ın boşanma aşamasındaki eşi Polen Atay’ı öldürmeye çalıştığı iddiasıyla yargılandığı davada bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu. Raporda, Polen Atay’ın boynundaki izlerin tıbben ayrım yapılamadığı belirtildi. Mahkeme heyeti, savunma yapılması için duruşmayı erteledi.

Boşanma Davasında Bilirkişi Raporu: Polen Atay’ın Boynundaki İzlerin Nedeni Belirlenemedi
31 Ocak 2024 12:46
38

BOŞANMA aşamasındaki eşi Polen Atay’ı iple boğarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla iş adamı Can Atay’ın yargılandığı davada bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu. Bilirkişi raporunda Polen Atay’ın boynundaki izlerin nedeninin tıbben ayrım yapılamadığı belirtildi.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Can Atay ile taraf avukatları geldi.

BİLİRKİŞİ RAPORU DOSYAYA GİRDİ

Mahkemeye ara celsede bilirkişi raporu sunuldu. Raporda Polen Atay’ın özel hastanede 2020 yılında aldığı rapora yer verildi. Bilirkişi raporunda, boyun ön yüz sol yanda seçilebilen ve yere tam paralel olarak değerlendirilemeyen, boyun sağ ve sol yan ile ön yüz sağ yanda devamlılığı seçilemeyen, görünüm itibariyle bağ iziyle daha uyumlu olarak değerlendirilen izin mevcut olduğu anlatıldı. Raporda, ası ya da boyuna bağ tatbiki ile boğulma olaylarında değerlendirme yapılabilmesi için en azından boyunun her iki yanda izin devamlılığının olması gerektiği vurgulandı.

BİLİRKİŞİ RAPORUNDA TIBBEN AYRIM YAPILMADIĞI BELİRTİLDİ

Bilirkişi raporunda mevcut bulgular doğrultusunda kişide tanımlanan muayene bulguları ile boyun ön yüzdeki cilt lezyonunun boyuna bağ tatbikine bağlı olarak mı yoksa intihar orijinli ası eylemi sonucumu olduğu hususunun tıbben ayrım yapılmadığı şeklinde değerlendirildiği belirtildi.

KATILAN TARAF HAKSIZ MENFAAT ELDE ETMEYE ÇALIŞMAK İSTEMEKTEDİR

Bilirkişi raporuna karşı savunma yapan Can Atay, Deliller ortadadır. Aleyhime hiçbir şey çıkmamıştır. Katılan taraf haksız menfaat elde etmeye çalışmak istemektedir. Raporun aleyhime olan kısımlarına katılmıyoruz dedi.

BİLİRKİŞİ RAPORUNA KARŞI SAVUNMA YAPILMASI İÇİN DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, dosyaya gelen bilirkişi raporuna karşı savunma yapılması için süre vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.