Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Kastamonu’da damadını öldüren sanık adliyeye sevk edilirken “iyi yaptım” dedi

Kastamonu’da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulunan vatandaşın eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Diğer zanlılar ile birlikte adliyeye sevk edilen kayınpeder, “İyi yaptım” diyerek bağırdı.

Kastamonu’da damadını öldüren sanık adliyeye sevk edilirken “iyi yaptım” dedi
26 Ocak 2024 13:53
117
İHA

Kastamonu’da 25 Ocak Perşembe günü il merkezi Kırkçeşme Mahallesi Ahmet Dede Mezarlığındaki yolda, vatandaşlar yerde yatar vaziyette bir cesedi ile karşılaştı.

Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine ve sağlık ekipleri sevk edildi.

32 yaşındaki Tolga Benderlioğlu’nun 15 kurşun ile öldürüldüğü ve kurşunların baş kısmı ile vücudunun birçok yerine isabet ettiği belirlendi.

Araçtan çıkanlar şoke etti

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını mercek atlına aldı. Yapılan incelemeler neticesinde cinayeti işlediği düşünüllen iki araç tespit edildi.

Takibe alınan araçlar, Karabük’te durdurularak içerisinde bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Durdurulan araçta aynı zamanda olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ile iki şarjör ve 12 adet fişek, ekmek bıçağı ve sustalı bıçak ele geçirildi.

Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri Karabük’ten Kastamonu’ya getirerek gözaltına aldı.

“İyi yaptım”

Cinayet zanlısı olarak; gözaltına alınan Tolga Benderlioğlu’nun kayınpederi O.D., kayınbiraderi İ.D., kayınvalidesi H.D., eşi N.B. ve ailenin yakını C.Ç., sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirilen Tolga Benderlioğlu’nun kayınpederi O.D., adliye girişinde muhabirlerin, “Neden yaptınız” sorusuna, “İyi yaptım” şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Tolga Benderlioğlu ile eşi N.B.’nin önümüzdeki günlerde boşanma davaları olduğu ve olayın da bu yüzden gerçekleştirildiği iddia edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.