Dolar 32,7060
Euro 35,4636
Altın 2.477,72
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Kars Valisi Ziya Polat, Esnafı Ziyaret Etti

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kazımpaşa Caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Kars Valisi Ziya Polat, Esnafı Ziyaret Etti
21 Ocak 2024 10:14
54

Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve başladığı günden itibaren sürekli sahada vatandaşla birlikte olan Polat, Kazımpaşa Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Polat, sorunların çözüm noktasında fikir alış verişinde bulundu. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak çaylarını içti.

Kars’ta sürekli sahada olan ve kurum ile daire amirlerine de ‘vatandaşa dokunun, vatandaşla iç içe olmak için saha inin’ önerisinde bulunan Vali Polat, vatandaşın sorunlarını aracı olmadan direk vatandaşın kendisinden dinleyerek çözüyor.

Vali Ziya Polat’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Valimize ulaşmak çok kolay, zaten bizim valiliğe gitmemize gerek yok. Valimiz bizleri ziyaret ediyor, bizlerin sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Uzun süreden sonra halkla iç içe olan bir valimiz oldu” diye konuştular.

Öte yandan Vali Ziya Polat, kent merkezi, ilçeler ve köylerde de sürekle vatandaşlarla buluşuyor. Polat’ın esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

Ayrıca Polat, Kazımpaşa Caddesi’nde esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı belediye çalışanıyla da bir süre sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. – KARS

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.