Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Ümit Özdağ: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Pamuk

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Mehmet Pamuk olduğunu, seçimde başarı sağlayacaklarına inandıklarını bildirdi. Özdağ, düşmanın Türkiye’ye saldırdığını ve Türkiye’nin bu çatışmaya hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. Ayrıca terör örgütlerinin Irak ve Suriye’nin kuzeyinde faaliyetlerini sürdürdüğünü ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Mehmet Pamuk olduğunu söyledi.

Ümit Özdağ: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mehmet Pamuk
20 Ocak 2024 12:13
42

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Mehmet Pamuk olduğunu, seçimde başarı sağlayacaklarına inandıklarını bildirdi.

Özdağ, Gaziantep’teki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dünyanın küresel bir çatışmaya doğru hızla ilerlediğini, Türkiye’nin bu çatışmaya hazırlıklı olması gerektiğini belirten Özdağ, “Esasen düşman bize 4 ana cepheden saldırmaya başladı. Türkiye’yi bir iç karışıklığa sokmak için çabalıyor. Bir yandan FETÖ’nün devlet içerisinde yeniden tanzim oluşunun ve değişik arayışları içerisinde olduğunu görüyoruz.” dedi.

Özdağ, terör örgütlerinin Irak ve Suriye’nin kuzeyinde faaliyetlerini yürüttüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

” PKK, Suriye’nin kuzeyinde devlet kurma sürecinde oluğu için bütün elemanlarını Suriye’nin kuzeyine çekti, Amerikan ordusunun desteğiyle yeniden eğitiliyor. Daha büyük bir saldırı için hazırlanıyor. Kış koşullarında şu ana kadar sahip olmadıkları donanım ve teknik bilgiyle askeri mevzilerimize saldırmasından görüyoruz. Bu daha önce hiç olmamıştı, onun için bir önce bu eksikliklerin hızla giderilmesi gerekiyor.”

Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının Mehmet Pamuk olduğunu, yerelde başarı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.