Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Yeni Indiana Jones oyunu tanıtıldı! İşte çıkış tarihi ve fragmanı

Indiana Jones and the Great Circle için ilk resmi fragman paylaşıldı. Oyun, Xbox ve PC için 2024 yılında yayınlanacak.

Yeni Indiana Jones oyunu tanıtıldı! İşte çıkış tarihi ve fragmanı
19 Ocak 2024 10:23
71

MachineGames merakla beklenen Indiana Jones projesinin üzerindeki perdeyi nihayet kaldırdı. Indiana Jones and The Great Circle adını taşıyan yeni birinci şahıs aksiyon-macera oyunu tanıtıldı. Oyuncular yıllar sonra yeniden efsane arkeolog Dr. Henry “Indiana” Jones’un yerine geçecek.

Indiana Jones and The Great Circle PlayStation’da olmayacak

Raiders of the Lost Ark ve The Last Crusade olayları arasında geçen yeni oyun, küresel komployu çözmek için Gina ve Indiana Jones’un başına gelenleri ele alacak. Oyun kapsamında macera, Mısır ve Himalayalar dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki ikonik bölgelere uzanacak.

Oynanış tarafında ise Indiana Jones and The Great Circle’ın dövüşten ziyade bulmaca odaklı olacağı görlüyor. Ancak oyunda silah, yumruk ve ikonik kırbaç hareketlerinin olacağını göz ardı etmemek gerekiyor. Kırbaç ile yapılacak hareketler, düşmanları gizlice alt etme ve dikkatleri dağıtmak için kullanılabilecek.

Oyunun, önceki Indiana Jones yapımlarından farklı olarak, birinci şahıs bakış açısına bağlı kalacağı ifade edildi. Ancak ara sahneler ve keşif bölümleri sırasında daha sinematik bir deneyim için üçüncü şahış kamerasının olacağı aktarıldı.

Indiana Jones and The Great Circle’ın Xbox ve PC’ye özel olacağını da hatırlatmak gerekiyor. Xbox Series X/S ve PC için 2024’te piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun ayrıca çıktığı günden itibaren Xbox Game Pass’te de mevcut olacağını belirtelim.

Wolfenstein serisinden tanıdığımız MachineGames ilk kez Indiana Jones oyunu üzerinde çalışacak. Bu da bol aksiyonlu ve bulmacalı bir oyunun bizleri beklediğini gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.