Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Kerem Demirbay: Galatasaray takım olarak iyi gidiyor

Galatasaray forması giyen Kerem Demirbay, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’u mağlup ettikleri maçın ardından takımın iyi gittiğini belirtti. Demirbay, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve işine odaklandığını söyledi. Ayrıca genç futbolcuların performansından da memnun olduğunu ifade etti. Lig yarışı hakkında konuşan Demirbay, Fenerbahçe’ye saygı duyduklarını ancak Galatasaray’ın daha iyi oyunculara sahip olduğunu ve şampiyon olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Kerem Demirbay: Galatasaray takım olarak iyi gidiyor
19 Ocak 2024 00:48
39

Galatasaray forması giyen Kerem Demirbay, “Şu an iyi gidiyor. Takım olarak da iyi gidiyor. Bu benden de önemli. En önemlisi devam etmek ve ben yoluma devam ediyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Tur maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 4-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Kerem Demirbay basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takıma faydalı olmak istediğini belirten Kerem Demirbay, “Kendimi övmeyi sevmem. Bu benim işim. Biz profesyonel futbolcularız. Artık yaşım geldi. 20 yaşında bir futbolcu değilim. Benim işim profesyonel olmak ve günden güne her şeyimi sahaya vermek. Bugün de çok şükür iyi oldu” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR NORMAL ŞEYLER”

Takımda işlerin yolunda gittiğini belirten Kerem Demirbay, “Zaman gerekiyor. İstanbul’a yeni geldim. Futbola uymam gerekiyor. Bunlar normal şeyler. Dediğim gibi ben profesyonel bir futbolcuyum ve işime bakarım. Şu an iyi gidiyor. Takım olarak da iyi gidiyor. Bu benden de önemli. En önemlisi devam etmek ve ben yoluma devam ediyorum” dedi.

“ÇOK EFENDİ VE SAYGILI ÇOCUKLAR”

Genç futbolculara değinen Demirbay, “Eyüp kardeşimi tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç çıkardı. Gençlerimiz bu dönemde bizim için çok önemli. Antrenmanda da günden güne daha iyi oluyorlar. Çok efendi ve saygılı çocuklar” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’YE SAYGI DUYMAK GEREKİYOR”

Lig yarışı hakkında konuşan Kerem Demirbay, “Tabii ki Fenerbahçe’ye saygı duymak gerekir. Süper Lig’de her takıma saygı duyuyoruz. Ama biz de Galatasaray’ız. Bizde daha iyi oyuncular var ve sezon sonunda inşallah şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.