Dolar 32,7187
Euro 35,4813
Altın 2.482,26
BİST 10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

TRANSFER HABERİ: Krunic transferinden dev gelir! Fenerbahçe’nin ödeyeceği bonservisin…

Fenerbahçe’nin zorunlu satın alma opsiyonuyla Milan’dan kiraladığı Rade Krunic, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor ile oynanan karşılaşmada ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Boşnak yıldızın eski takımı, sezon sonunda ödenecek bonservisten büyük bir gelir elde edecek. İşte ayrıntılar…

TRANSFER HABERİ: Krunic transferinden dev gelir! Fenerbahçe’nin ödeyeceği bonservisin…
18 Ocak 2024 10:06
56

Trendyol Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

5. tur maçında Adanaspor’u konuk eden sarı-lacivertliler, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

Batshuayi’nin 4 golle yıldızlaştığı maçta Kanarya’nın diğer gollerini Lincoln Henrique ve Mert Hakan Yandaş kaydetti.

Teknik direktör İsmail Kartal, kupa maçında rotasyona giderek az forma şansı bulan ve sakatlıktan çıkan isimler ve yeni transferlere şans verdi.

Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Efekan Karayazı ve Ahmet Necati Aydın da müsabakada süre alarak ilk kez şans buldular.

Uzun süredir sakat olan ve formaya hasret kalan Lincoln, gol ve asistle takıma geri dönerken, yeni transferler Bonucci ve Krunic de ilk 11’de sahaya çıktı.

Taraftarla ilk kez buluşan Krunic, İtalya Serie A ekibi Milan’dan sezon sonuna kadar kiralanmıştı.

Zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Boşnak yıldız, sarı-lacivertlilere bonservisiyle geldiği an eski kulübü Sutjeska’ya da hatırı sayılır bir para kazandıracak.

Boşnak basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe’nin Milan’a ödeyeceği 5 milyon euroluk bonservisin bedelinin 135 bin eurosu Sutjeska’ya gidecek.

İtalyan devine 2019’da 8.6 milyon euro bonservis bedeliyle Empoli’den transfer olan tecrübeli orta saha, kırmızı-siyahlılarla 139 maça çıktı ve 3 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.