Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Talos Energy 351 milyon dolar tutarında hisse senedi arzı gerçekleştirdi

Talos Energy 351 milyon dolar tutarında hisse senedi arzı gerçekleştirdi

Talos Energy 351 milyon dolar tutarında hisse senedi arzı gerçekleştirdi
18 Ocak 2024 07:06
74

HOUSTON – Bağımsız bir enerji şirketi olan Talos Energy Inc. (NYSE: TALO), yaklaşık 351 milyon dolar brüt gelir elde etmeyi amaçlayan 30 milyon adi hisse senedinden oluşan yükseltilmiş bir halka arzı fiyatlandırdı. Kapanışının 22 Ocak 2024 tarihinde yapılması beklenen bu arz, mutat kapanış koşullarına tabi olmak üzere, sigortacıların halka arz fiyatından 4,5 milyon adede kadar ilave hisse satın almaları için 30 günlük bir opsiyon da içermektedir.

Bu arzdan elde edilen net gelir, QuarterNorth Energy Inc. şirketinin satın alınmasını kısmen finanse etmek üzere belirlenmiştir. Satın alma işlemi gerçekleşmezse, fonlar genel kurumsal amaçlara yönlendirilecektir. Bir temel izahname de dahil olmak üzere Form S-3 üzerine bir raf kayıt beyanı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulmuş ve 14 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

J.P. Morgan Securities LLC, Goldman Sachs & Co. LLC ve Mizuho, arz için ortak talep toplama yöneticileri olarak hareket etmektedir. Diğer ortak talep toplama yöneticileri arasında Citigroup, Morgan Stanley, Capital One Securities, Inc., DNB Markets, Inc., KeyBanc Capital Markets Inc. ve Regions Securities LLC yer alıyor.

Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika açıklarında faaliyet gösteren Talos Energy, Upstream Exploration & Production ve Low Carbon Solutions işleriyle tanınıyor. Şirket, çevre stratejisinin bir parçası olarak karbon yakalama ve depolama projelerini takip ederken uzun vadeli değeri optimize etmek için teknik uzmanlığı ve açık deniz operasyonel deneyimini vurgulamaktadır.

Yatırımcılar, SEC’in web sitesinden arzla ilgili ön izahname ekine ve beraberindeki temel izahnameye erişebilirler. Nihai izahname eki de dosyalandıktan sonra SEC’in web sitesinde mevcut olacaktır.

Bu basın bülteni, herhangi bir menkul kıymeti satmak için bir teklif veya satın almak için bir teklif talebi teşkil etmez ve hisselerin satışı, bu tür bir teklif, talep veya satışın söz konusu yargı alanının menkul kıymetler yasaları uyarınca tescil veya yeterlilikten önce yasadışı olacağı herhangi bir yargı alanında gerçekleşmeyecektir. Burada sunulan bilgiler Talos Energy tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.