Dolar 32,6782
Euro 35,3980
Altın 2.499,41
BİST 10.818,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Osayi-Samuel Ada yolcusu! Ryan Kent ile birlikte..

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte küllerinden doğan Bright Osayi-Samuel’e Premier Lig’den talip çıktı. Sarı-lacivertlilerden Ryan Kent’i de isteyen o takım, iki isim için de Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. İşte ayrıntılar…

Osayi-Samuel Ada yolcusu! Ryan Kent ile birlikte..
12 Ocak 2024 15:01
50

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. hafta maçında sahasında Tümosan Konyaspor’u 7-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Ezeli rakip Galatasaray’ın Sivasspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından aradaki puan farkı 2’ye çıktı ve sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

UEFA Konferans Ligi’nde de yoluna emin adımlarla devam eden Kanarya, mücadele ettiği tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefliyor.

Devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, son olarak Union Berlin’de forma giyen tecrübeli stoper Leonardo Bonucci’yi kadrosuna katarak devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi.

Takıma katılacak isimlerin yanı sıra ayrılacak isimler de büyük önem arz ederken, Kanarya’nın başarılı sağ beki Bright Osayi-Samuel’e İngiltere Premier Lig’den talip çıktı.

İsmail Kartal’ın takımın başına gelmesinin ardından küllerinden doğan Osayi-Samuel, sergilediği performansla Leeds United’ın radarına girdi.

Ada basını Fenerbahçe’den Ryan Kent’i de takip eden Leeds’in önümüzdeki hafta iki oyuncu için de Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı duyurdu.

Nijeryalı savunma oyuncusu, bu sezon sarı-lacivertli formayı 24 kez giydi.

26 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Takıma sezon başında katılan ancak bekleneni veremeyen Ryan Kent ise 15 müsabakada görev yaptı.

İstediği forma süresini alamadığı için takımdan ayrılması gündemde olan İngiliz kanat oyuncusu, söz konusu maçlarda 1 gol 2 asist yaptı.

Osayi’nin 2025, Kent’in ise 2027 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Bright Osayi-Samuel’in 8.5, Ryan Kent’in ise 7 milyon euro piyasa değeri var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.