Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Postal Realty Trust 2023 yılında USPS’ye kiralanan 223 mülkü satın aldı

Postal Realty Trust 2023 yılında USPS’ye kiralanan 223 mülkü satın aldı

Postal Realty Trust 2023 yılında USPS’ye kiralanan 223 mülkü satın aldı
11 Ocak 2024 03:49
31

CEDARHURST, N.Y. – Amerika Birleşik Devletleri Posta Servisi’ne (USPS) kiralanan mülklerde uzmanlaşmış bir gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olan Postal Realty Trust, Inc. (NYSE: PSTL), 2023 yılsonu performansını bildirdi. Şirket, yaklaşık 78 milyon dolar karşılığında 223 mülk satın alarak portföyünü Amerika Birleşik Devletleri genelinde 1.900’ün üzerinde posta mülküne genişlettiğini duyurdu.

2023’ün dördüncü çeyreğinde Postal Realty Trust, 49 eyalet ve bir bölgeyi kapsayan portföyünde %99,7 doluluk oranını korudu. 2023’te satın alınan mülkler, şirketin varlıklarına yaklaşık 532.000 net kiralanabilir iç mekan fit kare ekliyor ve ağırlıklı ortalama kira oranı fit kare başına 12,86 dolar.

Satın almalar %7,7’lik ağırlıklı ortalama kapitalizasyon oranıyla gerçekleştirilmiştir. Bu oran gayrimenkul sektöründe yatırımcının potansiyel yatırım getirisini tahmin etmek için kullanılır. Postal Realty Trust CEO’su Andrew Spodek, şirketin stratejik satın almalarını ve bilançosunun istikrarlı yönetimini vurgulayarak, borcunun %96’sının sabit oranlara ayarlandığını ve yakın vadede vadesi olmadığını belirtti. Şirketin ayrıca döner kredi tesisinde çekilmemiş 141 milyon doları bulunuyor.

Dördüncü çeyrekte şirket, sözleşmeye bağlı kiralarının %100’ünü tahsil etti ve yaklaşık 20,7 milyon $ karşılığında 75 mülk satın aldı. Şirketin hisse senetleri ve ortak birimleri, satışlar ve ihraçlar yoluyla aktif olarak yönetildi ve sermaye stratejisine katkıda bulundu.

Bu makalede yer alan bilgiler Postal Realty Trust, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro Insights

Postal Realty Trust, Inc. stratejik satın almalar ve güçlü finansal yönetimi ile ilerlerken, yatırımcılar şirketin performansı ve potansiyeli hakkında daha derin bilgiler arayabilir. InvestingPro’ya göre, Postal Realty Trust’ın piyasadaki konumunun daha net bir resmini sunabilecek önemli ölçümler ve ipuçları var.

InvestingPro İpuçları, şirketin yüksek kazanç kalitesini koruyabildiğini, serbest nakit akışının net geliri aştığını, bunun da verimli operasyonlara ve finansal taahhütlerini sürdürmek için sağlam bir temele işaret ettiğini vurguluyor. Ayrıca, şirketin hisse başına kazançtaki istikrarlı artışı güçlü bir kârlılık trendine işaret ediyor ki bu da yatırımlarında istikrarın yanı sıra büyüme de arayan yatırımcılar için çok önemli.

InvestingPro’dan alınan gerçek zamanlı veriler analizi daha da zenginleştiriyor. Şirket, 2023 yılının 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda %92,39 gibi etkileyici bir brüt kâr marjına sahiptir ve bu da maliyetleri yönetme ve kazançları optimize etme becerisinin bir göstergesidir. Ayrıca, 18,47 F/K oranı ve daha da cazip olan 0,43 PEG oranı ile Postal Realty Trust, kazanç artışı beklentileri göz önüne alındığında potansiyel olarak düşük değerli bir hisse senedi olarak konumlanıyor.

InvestingPro aboneleri, yatırım kararlarına rehberlik edebilecek ek ipuçlarına erişebilir ve %50’ye varan indirimler sunan özel bir Yeni Yıl indirimi ile şimdi yatırımcıların bu değerli kaynağı değerlendirmeleri için uygun bir zaman. Fırsatı değerlendirmek için sfy24 kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ek %15 indirimden yararlanabilirsiniz. Postal Realty Trust için akıllıca yatırım yapmak isteyenlere kapsamlı bir bakış açısı sunan 11 InvestingPro İpucu daha mevcut.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.