Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

EVgo, Toyota’nın 2024 bZ4X’i ile ücretsiz şarj anlaşmasını uzattı

EVgo, Toyota’nın 2024 bZ4X’i ile ücretsiz şarj anlaşmasını uzattı

EVgo, Toyota’nın 2024 bZ4X’i ile ücretsiz şarj anlaşmasını uzattı
10 Ocak 2024 20:14
45

LOS ANGELES – Amerika Birleşik Devletleri’nde elektrikli araçlar (EV) için önde gelen bir hızlı şarj ağı olan EVgo Inc. (NASDAQ: EVGO), Toyota Motor North America ile ortaklığının devam ettiğini duyurdu. Bu işbirliği, yeni 2024 bZ4X modelini satın alan veya kiralayan müşterilere EVgo’nun ülke çapındaki ağında bir yıllık ücretsiz şarj teklifini genişletiyor.

Şubat 2022’de başlatılan orijinal anlaşma, EVgo’nun halka açık hızlı şarj istasyonlarından oluşan geniş ağına erişim sağlayarak elektrikli araç sürücülerinin menzil endişesini hafifletmeyi amaçlıyordu. Bu teklifin uzatılması, her iki şirketin de elektrikli mobiliteye geçişi destekleme ve ülke genelindeki elektrikli araç sürücüleri için kolaylığı artırma konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

EVgo’nun Kıdemli Başkan Yardımcısı Maggie Tallman, Toyota ile ilişkinin sürdürülmesinde itici bir faktör olan ağın rahatlığı ve erişilebilirliğinin olumlu karşılandığını vurguladı. Program, daha fazla elektrikli araç sürücüsüne EVgo’nun şarj altyapısının faydalarını deneyimleme fırsatı vermek üzere tasarlanmıştır.

Toyota’nın EV Şarj Çözümleri Genel Müdürü James George, bZ4X’i seçen müşteriler için katma değerin altını çizerek ortaklıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. EVgo ile yapılan işbirliği, bu sürücülere bir elektrikli araca sahip olmanın temel bir bileşeni olan yaygın ve güvenilir bir şarj ağına erişim sağlıyor.

Şarj avantajlarına ek olarak, yeni bZ4X sürücüleri, hesap kurulumu ve şarjla ilgili sorularla ilgili yardım için EVgo’nun müşteri destek ekibine günün her saati erişebilecekler.

EVgo, 35’ten fazla eyalette 950’den fazla lokasyonla ülkenin en büyük halka açık hızlı şarj ağlarından birini işletmektedir. Şirket, bireysel sürücüler, ticari filolar ve işletmeler için sorunsuz bir şarj deneyimi sağlamak üzere çeşitli hizmetler ve yazılım ürünleri sunarak büyümeye ve yenilikler yapmaya devam ediyor.

Bu genişletilmiş 2024 bZ4X sahipleri ve kiracıları için ücretsiz şarj teklifi, EVgo’nun basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.