Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Quest Diagnostics, Steward Health varlık alımıyla genişliyor

Quest Diagnostics, Steward Health varlık alımıyla genişliyor

Quest Diagnostics, Steward Health varlık alımıyla genişliyor
8 Ocak 2024 20:03
41

SECAUCUS, N.J. – Quest Diagnostics (NYSE:DGX), Steward Health Care System’in sosyal yardım laboratuvar hizmetlerinin belirli varlıklarını satın aldığını duyurdu. Bugün yürürlüğe giren satın alma, Pennsylvania ve Ohio’daki hastalar ve doktorlar için laboratuvar hizmetlerini geliştirecek.

Satın alınan varlıklar, Quest’in Pittsburgh, PA’daki mevcut tam hizmet laboratuvarına entegre edilecek ve artık daha önce Steward Health Care’in sosyal yardım laboratuvarları tarafından kapsanan bölgeler için testleri gerçekleştirecek. Ayrıca Quest, Steward’ın Dartmouth, MA’daki Hawthorn Medical Associates’e hizmet veren laboratuvar işletmesinden, laboratuvar lisansının devredilmesini bekleyen varlıkları satın almaya hazırlanıyor.

Quest Diagnostics Yönetim Kurulu Başkanı, CEO’su ve Başkanı Jim Davis, “Bu işlem, temel bakım misyonlarına odaklanabilmeleri için kritik laboratuvar hizmetlerini giderek daha fazla uzmanlığımıza emanet etmek isteyen sağlık sistemlerinin gelişen ihtiyaçlarına hizmet etme stratejimizi yerine getirmektedir” dedi. Bu hamlenin Quest’in laboratuvar satın almaları yoluyla büyüme stratejisiyle tutarlı olduğunu ve Ohio ve Pennsylvania’daki hizmet kapasitelerini güçlendireceğini de sözlerine ekledi.

Quest Diagnostics, Steward Health Care ile profesyonel laboratuvar yönetimi hizmetleri ve önceki varlık satın alımları da dahil olmak üzere bir işbirliği geçmişine sahiptir. Bu işlem, yenilikçi, kaliteli ve uygun maliyetli laboratuvar hizmetleri sunmayı amaçlayan ilişkiyi daha da güçlendiriyor.

Ülkedeki en büyük doktor liderliğindeki, azınlıklara ait entegre sağlık sistemi olarak bilinen Steward Health Care System, 33 hastane işletmekte ve 5.500’den fazla sağlayıcıdan oluşan bir ağa sahiptir. Quest Diagnostics, dünyanın en büyük klinik laboratuvar sonuçları veri tabanından elde edilen bilgilerle sağlık sonuçlarını güçlendirmekte ve her yıl Amerikalı yetişkinlerin ve sağlık profesyonellerinin önemli bir kısmına hizmet vermektedir.

Satın alma işleminin mali koşulları açıklanmamıştır. Bu gelişmenin Quest’in gelişmiş teşhis hizmetleri sunma ve etkilenen bölgelerdeki hastaların sağlık ihtiyaçlarını destekleme kabiliyetini artırması bekleniyor.

Bu rapor Quest Diagnostics’in basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.